Social Icons

marți, 8 martie 2011

A cui zi e azi?


Cand eram mica, intre timp am mai crescut si eu, stiam ca 8 Martie e ziua mamei. Sau cel putin asa mi se spunea mereu. Facem poze fel si fel, martisoare sau felicitari sa dam cadou mamelor de ziua lor. 
Cu timpul, daca tot am mai crescut, am aflat ca, de fapt, 8 martie ar fi ziua tuturor femeilor. Acum sunt intr-o mare incertitudine: totusi azi serbam doar mamele sau ne serbam noi femeile in general? 
Nu cred ca are prea mare importanta, important e ca e zi de sarbatoare femineasca :))))) Asa ca dragi femei de peste tot, sa fiti mereu voioase si cu zambetul pe buze, sa fiti sanatoase si mereu inconjurate de persoanele dragi voua. Si fie ca orice zi din an sa fie mereu 8 martie.
LA MULTI ANI!!!
Si pentru ca toate femeile sunt sau vor deveni mame, si o dedicatie

4 comentarii:

OPINIA FAGARASEANA spunea...

Un zambet si o floare

Lillee spunea...

La Multi Ani! Sa fii fericita si iubita. :*

Anonim spunea...

Este ziua internationala a femei. Nu doar a mamelor. Oficializata de Natiunile Unite abia in 1977 (cand au primit drept de vot si femeile din Elvetia, printre altele). Este menita sa celebreze victoria sufragetelor de la inceputul secolului XX, care cereau drept de vot. Nu-i foarte emotional, asa-i? Cam tehnic. :D. Mai bine era ziua mamei. Prea e haios si un pic penibil sa sarbatoresti ca apartii la un anumit gen (ca doar n-ai ales tu :D ). Dar ca esti mama meriti monument in piata centrala, suntem de acord? :))
Vladimir

Daniela Addario spunea...

La multi ani de ziua femeii ! Iti doresc un 8 Martie minunat, plin de iubire si fericire !