Social Icons

marți, 8 martie 2011

Colete, pachete, surprize...

Adica de toate pentru toti. Ma rog, nu chiar pentru toti, ci pentru noi fetele. Ca doar e ziua noastra azi, nu? 
Intai, tati mi-a adus o floricica minunata si o invitatie la pizza, insa cum sunt super precauta, a trebuit sa contramandez cu o pizza facuta acasa, de manutele mele si de mine stiute cele puse inauntru. Poate o sa spuneti ca data viitoare nu o sa mai primesc asemenea invitatie. Neahh, daca am spus pizza si dau de trei ori din gene, deja suntem in drum spre pizzereala. Insa acum sunt nevoita sa spun pas.
Apoi ai mei ne-au facut cadouri, atat mie cat si Mariucai, chestii feminesti :))), dar si bunatati.
Apoi am primit aviz de la nea` postasu. Cineva din departare imi trimisese un mail, din care o sa scot doar un fragmentel:"Daca nu iti place considera si tu ca e un martisor neinspirat si ca intentia a contat".
Si acum sa vedeti ce am primit de la persoana in cauza. 
Nu e pentru mine, va imaginati, da? Inca nu sunt atat de supla si diafana sa incap in asa ceva. E pentru Mariuca mea.
Eu una am crezut ca lesin cand am desfacut punguta. Lacrimi si lacrimi mi-au invadat ochii si incercam un mic exercitiu de imaginatie, insa rezultat zero. Cum sa nu-mi placa draga Catrinel asemenea minunatie?? Am sunat pe toti: tata, bunici, nasi si m-am laudat cu asemenea dar primit. Spune si tu, nu meriti un ciufulici?? E SUPERBA!!! Abia astept sa facem si parada modei. E atat de delicata si firava. O voi pastra mereu sa stii. 
Si in urma cu un ceas si ceva, am primit si comanda lansata ieri: saltea si cadita, tot pentru Mariuca.
Deja cand le vad adunandu-se incetul cu incetul incep sa realizez ca in curand chiar le voi si folosi. Daca am emotii? O tona si inca trei sferturi din China. Unde e inima? Habar nu am, bine ca traiesc, deci e si ea pe undeva. Practic de acum ma pot astepta oricand sa ajung la pestal si sa revin acasa intr-o formula noua pentru noi.
Gata, ne-am laudarosit suficient. Mergem sa pregatim pizzili sa ne burdusim :))))
LA MULTI ANI!!!

9 comentarii:

Lillee spunea...

Ce de cadouri aveti voi acolo, foarte frumoase. Rochita Mariucai este bestiala. La multi Ani ( la amandoua ) :)

Catrinel spunea...

La multi ani !
Am avut mari emotii si ma bucur din tot sufletul ca iti place .
Eu imi pot inchipui doua picioruse micute cum ies de sub poalele rochitei :) .
Multa sanatate va dorim ! Va pupam !

Anonim spunea...

Ce misto e cadita! Ergonomica :D. Dar cand vedem mijlocul de transport al bebelusei? Ca mie imi plac treburile cu roti. Am vazut unele atat de grozav de interesante pe strada ca mi-am rupt gatul uitandu-ma dupa ele. Jucarii are? :)
Vladimir

Mariana spunea...

Vai ce frumoasa e rochita!Asteptam cu sufletul la gura si MANEKINA MARIUCA!
Fara emotii DA ???
Nastere usoara,l'as ca tinem pumnii...poate scrii doua vorbe cind mergi la spital!Un gind bun nu strica!
La multi ani!

Fetita Junglei13 spunea...

sa fiti sanatoase si domnul sa fie sanatos.

Unknown spunea...

La multi ani si o primavara frumoasa!

Cadoul primit este superb. :)

pansy spunea...

hai ,nu mai cumpara nimic pana nu se naste dragalasa noastra,ca deja pot s-o numesc asa.pe vremea mea,acum vreo 21 de ani se spunea ca sa nu cumpaeri nimic copilului inainte de a se naste.asa ca eu m-am conformat si nu am cumparat decat strictul necesar,dar nici ala complet,pentru scoaterea din spital.zice ca asa e bine,sau nu e bine sa cumperi dinaninte.ca dupa aia drept e ca primesti de nici n-apuca copilul sa le poarte.asaca stai linistita,mai ales ca acum nue problema scutecelor,spalate,fierte calcate,la fete una,la baieti alta,spalate cu sapun de casa nu cu detergenti,fara clor,fara nimic.dar astea sunt povesti din anul 1990.acum e cu totul altceva! bani sa ai!asa cadraga mea nu-ti mai fa griji ca ai sa vezi cum vin toate cele de la sine ! patut in care sa culci papusica sa ai,ca baia ati rezolvata vad ca.

Unknown spunea...

Multumim tuturor de urari, aprecieri&co.
Vlad carut ne vor trimite neamurile din departare. Nu am nevoie de el imediat la nastere. Si o vom scoate cu masina din spital, deci va fi o fata de fata, da??? Intelegi ce vreau sa zic :)))
Dna. Pansy sa stit ca nu m-am omorat cu cumparatu. De fapt pt ea doar cadita si salteluta le-am cumparat. In rest nimic. Nici macar hainutele de spital. De scos din spital nu incape discutie acum, mama se va ocupa. Patuc avem, saltea ne trebuia.

Unknown spunea...

Chiar m-am uitat atenta la cadita ta sa vad daca are suport de spate, nu pare sa aiba, asa ca vezi linkul de mai jos, ai meu are asa ceva e mai comod pentru ca o poti spala pe micuta in timp ce ea sta stabila deasupra apei. E drept ca se poate si fara dar e mult mai bine cu.:)

http://idealbebe.ro/litaf-suport-de-baie-tafli-p-2712.html?osCsid=c429c91d2590a311f3f705bd0de5ac61