Social Icons

miercuri, 23 februarie 2011

Pe baricade

Suntem ok, deja simt cum partile din dos incep sa se aprinda de emotii, de grija ca nu am cumparat nimic pentru nastere. O adevarata harababura cu mine.
Am decis sa ma intorc la primul medic cu conditia, ca daca nu vine sa ma asiste la nastere de cand ajung in spital si pana nasc, ii mut directia, la propriu vorbind. Inca nu am avut o discutie intre 6 ochi cu ea, ea are 4 :))), insa am trimis un sol al pacii, adica vara mea, sa discute cu ea si sa-i explice conditiile mele. Parca as fi vreun pui de cine stie ce coada aurita de avion, de-mi trimit soli sa discute cu doctorii in numele meu, insa miza e prea mare sa dau gres.
Ne amuzam cu fiecare zi de nazbatiile domnisoarei din burta. Uneori reusesc sa o filmez, dar rar de tot. Stie cand ii este incalcata intimitatea si imi da cu flit rapid. Parca parca incepe sa se imprieteneasca cu apa, am simtit-o ieri miscand asa suav la baie, parca ar fi miscat pentru prima data.
Si in toata aceasta pauza a mea de pe ecranul blogosferic, imi satisfac toate poftele culinare, in special cele de care o sa fiu privata in perioada de alaptare. Cel putin eu sper sa alaptez :))). Si nu doar acele pofte, ci si pe celalalte. Ma bucur nespus ca nu am pus multe kg in sarcina, doar 8 pana acum. De fapt cine ma vede zice ca mi-a crescut doar burta, restu nu. Zic eu ca mi-a mai crescut ceva, insa nu vad ei. Da` nu-i bai, nu toata lumea tre sa vada cat de mare e ficatu, pipota si alte cele pe dinautru.
Iarna s-a intors in toata regula, ninge de duminica intr-o veselie. Dar e frumos si placut. 
Incerc sa ma odihnesc pe cat de mult posibil, caci toate mamele ma sfatuiesc asta. Cica dupa apartia botului de aur, caputus somn legat. Cine stie, poate o sa am o printesa cuminte si negalacioasa.
Deja ma ia cu gelozie la stomac. De ce? Pai cum, al meu sot si cu viitoarea noastra copila au deja secrete. Seara de seara sau depinde de cheful lui, se lipeste de burta si ii sosoteste cate-n luna si in stele si asta mica zburta de parca ar fi pe ditamai campia pacii, uita ca e intr-o umila burta de om. Am incercat pe diverse cai sa aflu ce-si spun: SECRET! Pai cum sa nu te ia pandaliile de gelozie?? Da e corect asa?? 
Corect au ba, cert e ca al meu in sfarsit s-a obisnuit cu ideea ca va fi fata pana la capat. In sinea lui a sperat enorm ca sa-i mai creasca ceva intre picioruse, sa fie un falnic flacau, insa la morfologia de trimestrul III visul i-a fost spulberat. Si ma bucura foarte mult atitudinea lui. Daca pana la acea ecografie, Mariuca era cocuta, bebelasu, dupa aceea i s-a adresat deja pe nume. Vad ca foloseste si el foarte des numele ales de mine, ceea ce nu face decat sa mareasca si mai mare pipota, ficatu si alte cele :))). Insa i-am promis ca al doilea nume ca fi Miruna, nume mult dorit de el.
In concluzie, inca mai zburdam. De luna viitoare mai vedem care zburda si mai ales cum :))))

7 comentarii:

Catrinel spunea...

Am niste emotii !!! De abia astept sa o vad pe Maria .
Fii draguta ... daca vrei , trimite-mi si mie adresa voastra de acasa (nu de mail ;) la black_moruna@yahoo.com
Daca esti curioasa de ce sper sa te multumesti cu raspunsul ca este o surpriza si ca nu o voi folosi in scopuri altfel decat bune :D
Multa bafta cu dr.!
va pupam!

Unknown spunea...

Ioana tu de ce ai emotii? Te bate gandul de bb2? Hehehe. O sa trimit, insa acum stai sa dorm putin ca simt cum nu ma mai tin ochii.

Anonim spunea...

Ma bucur ca sunteti bine!!! :)

Anonim spunea...

Veronicule....hai ca mult o fost,putin o ramas....vine ea si mimozel pe lume si sa vezi atunci ce gelozeala pe 'mneavoastra ,mamicuta draga...de sa nu va vina sa credeti ca nu aveti acces in clubul exclusivist Mariuca-taticul ei...hihihihihihih..facem gasca , n-o sa mai fiu singura "prajitoarea cea rea".:-))))
Pup fetele cochetele si weekend frumos!

Catrinel spunea...

Veronicule...cred ca termin surpriza maine si n-am adresa voastra...Pupici!

Lillee spunea...

Te simt mai vesela, mai linistita si ma bucur extrem pentru voi :) Ai grija de tine si de cea mica. Va pup!

Unknown spunea...

Nu mai gasesc tickerul, cate saptamani mai ai pana la marele eveniment? Oricum, odihneste-te si tine moralul sus. Nasti natural?