Social Icons

marți, 7 decembrie 2010

Provocare despre Mos

Citadela...Sibiana mi-a lasat un comentariu, prin care ma invita sa povestesc despre cadourile primite de la Mos. Cum care Mos? Asta ce tocmai a trecut, Mos `Calaie al copilariei mele. 
Sincer mi-am dorit foarte mult sa nu se adopte luni vreo masura idioata impotriva mamelor, insa se pare ca nu i-a lasat inima pe cei care ne conduc spre cine stie unde si au ales o varianta cea mai proasta din cele mai proaste. Sunt putin mahnita din aceasta pricina, insa stiu ca Mosul nu a dorit asta pentru mine si nici pentru celelalte mamici cu puiuti in burtica.
Duminica am fost sa cumparacim cate ceva si tot am vazut ca in cos apar fel si fel de dulciuri, unele mai fistichii decat altele, insa am tacut si le-am platit. Am intuit ca e rasplata pentru luciul impecabil al ghetutelor, insa am ales sa pastrez farmecul. Sincer, cred ca a fost foarte uimit domnu` M ca nu am comentat nimic si nu am vociferat. 
In dupa-amiaza zilei de duminica am fost in vizita la niste prieteni foarte buni. Am discutat, ne-am hlizit, mai scurt ne-am simtit extraordionar de bine, pana si Mariuca a fost foarte bucuroasa de intalneala cu ei. Insa la plecare am primit nuielusele prezentate aici. Si nu, nu trebuia sa fie ghioaga Vlad, ca mai bun ca asta nu cred ca mai pup eu degraba. Au inceput sa fie o raritate cei ca el. Si la fetele cucuiate, nu vine Mosu cu ghioaga. 
Peste noapte, ajutoarele Mosului au impartit cate ceva prin ghetute: simbolic, nu cadouri fastuoase, cu multe dulciuri, ca de fapt, pe vremea copilarie noastre, asta aducea Mosul. Am primit o crema puternic hidratanta pentru fata, ca stie Mosu ca iarna pielea e sensibiloasa rau si trebe cremuita foarte bine. Si ii prinde foarte bine si ajutorului Mosului. El a primit perfum de barbati, perfum ales de fii`sa. Cand ii simte mirosul e de jale in burta. Se linisteste doar dupa ce il mirosim pe tati pana ii luam tot perfumul :))
Cred ca amandoi ne-am dorit sa fim mai buni si sa fim niste parinti buni pentru viitorul nostru copil. Si Mosu va tine cont de asta. 
Si cum spunea Citadela...Sibiana, trebuie sa nominalizez printr-un comentariu, alti trei prieteni, care sa se laude si ei cu cadourile de la Mos. Asa ca fiti pe faza :)))

1 comentarii:

Lillee spunea...

:) Frumoase cadouri.
Mai Vero, tu ai fetita si eu nu stiam. Vina mea...trag chiulul din blogosfera...asa imi trebuie.
Sa va traiasca "mica diva" pentru ca diva va fi ( seamana cu maica-sa ) si abia astept sa vad primele poze cu bebe. Va pup pe amandoua. Sa aveti grija de voi!