Reteta am luat-o de aici, cu mici si mari modificari.
Am framantat coca intr-un vas special din lemn, ce l-am cumparat de la dumneaiei, dupa ce l-am uns cu ulei in prealabil
Maiaua
Bile la dospit
Triunghiuri suprapuse
Produsul finit
Servite mai pe seara, in asteptarea Mosului, cu o cana de vin fiert cu scortisoara.
Cana mea:
Cana lui:
Totusi azi Mosu ne-a trimit la fiecare cate o nuielusa impodobita
Cea mai groasa se stie a cui e, da? A domnului M :)))
5 comentarii:
Haaaaa....absolut apetisant! Ma duc sa fur si eu reteta...Cat despre cana cu vin fiert , am avut si eu intentia asta , insa am uitat sa cumpar vinul , asa ca mi-a trecut tura asta , dar weekendul viitor nu ratez , clar! :-D
Pup!Si saptamana cat mai faina!
Ana sunt extrem de bune, nu exagerat de dulci, se coc repede, nu necesita truda multa. Doar chestia cu dospirea. Si ca un mic secret, dupa ce ai scos din cuptor cornurile, le lasi sa se racaoreasca putin, cat sa le poti tine bine in mana si apoi le dai ptin sirop. raman atat de fragede. o sa fac si pt Mos Craciun, insa o sa le trag in ciocolata. Am facut si anu trecut si au fost super de bune.
Cum ai facut bilele alea mai maro? Cu ce le-ai colorat? Pai fac si eu doar ca nu-mi merge de aici linkul ala cu reteta. Dar o scot eu.
Mai, nuiele frumoase, ce pot sa zic si n-am avut indoiala a cui e a' mai groasa, dar eu ma intreb, nu trebuia sa fie ghioaga? :D
Vlad
Iata....eu de laudat... m-am laudat (cu cadourile mele, pe blogul meu), insa sunt curios cu ce va laudati voi. Iata de ce sub impulsul curiozitatii native va invit sa va laudati cu cadourile primite de la Mos Nicolae si la randul vostru sa invitati trei prieteni (printr-un comentariu pe blogul lor) sa se laude la randul lor.
Si tot asa...dar sa mentionati (printr-un link) cine v-a invitat! :P
Vlad daca nu ti se deschide, iti las link aici: http://bucatareselevesele.blogspot.com/2008/05/cornuri-bicolore.html. le colorez cu cacao inmuiata in putin lapte.
CS o sa onorez invitatia azi.
Trimiteți un comentariu