tag:blogger.com,1999:blog-2114735209322600679.post5006469917107666594..comments2023-09-20T04:00:41.599+03:00Comments on De zi cu zi: Cornuri bicolore in imaginiAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/02529811016300000463noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2114735209322600679.post-91757581436347243622010-12-07T09:29:41.258+02:002010-12-07T09:29:41.258+02:00Vlad daca nu ti se deschide, iti las link aici: ht...Vlad daca nu ti se deschide, iti las link aici: http://bucatareselevesele.blogspot.com/2008/05/cornuri-bicolore.html. le colorez cu cacao inmuiata in putin lapte. <br />CS o sa onorez invitatia azi.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02529811016300000463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2114735209322600679.post-732880016058126202010-12-06T21:27:29.904+02:002010-12-06T21:27:29.904+02:00Iata....eu de laudat... m-am laudat (cu cadourile ...Iata....eu de laudat... m-am laudat (cu cadourile mele, pe blogul meu), insa sunt curios cu ce va laudati voi. Iata de ce sub impulsul curiozitatii native va invit sa va laudati cu cadourile primite de la Mos Nicolae si la randul vostru sa invitati trei prieteni (printr-un comentariu pe blogul lor) sa se laude la randul lor. <br />Si tot asa...dar sa mentionati (printr-un link) cine v-a invitat! :PCitadela Sibianahttp://gigelitatea.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2114735209322600679.post-72405279051144998152010-12-06T19:59:54.966+02:002010-12-06T19:59:54.966+02:00Cum ai facut bilele alea mai maro? Cu ce le-ai col...Cum ai facut bilele alea mai maro? Cu ce le-ai colorat? Pai fac si eu doar ca nu-mi merge de aici linkul ala cu reteta. Dar o scot eu. <br />Mai, nuiele frumoase, ce pot sa zic si n-am avut indoiala a cui e a' mai groasa, dar eu ma intreb, nu trebuia sa fie ghioaga? :D <br />VladAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2114735209322600679.post-8214154045583884802010-12-06T12:23:01.777+02:002010-12-06T12:23:01.777+02:00Ana sunt extrem de bune, nu exagerat de dulci, se ...Ana sunt extrem de bune, nu exagerat de dulci, se coc repede, nu necesita truda multa. Doar chestia cu dospirea. Si ca un mic secret, dupa ce ai scos din cuptor cornurile, le lasi sa se racaoreasca putin, cat sa le poti tine bine in mana si apoi le dai ptin sirop. raman atat de fragede. o sa fac si pt Mos Craciun, insa o sa le trag in ciocolata. Am facut si anu trecut si au fost super de bune.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02529811016300000463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2114735209322600679.post-41995544373630828712010-12-06T08:50:50.319+02:002010-12-06T08:50:50.319+02:00Haaaaa....absolut apetisant! Ma duc sa fur si eu r...Haaaaa....absolut apetisant! Ma duc sa fur si eu reteta...Cat despre cana cu vin fiert , am avut si eu intentia asta , insa am uitat sa cumpar vinul , asa ca mi-a trecut tura asta , dar weekendul viitor nu ratez , clar! :-D<br />Pup!Si saptamana cat mai faina!Anonymousnoreply@blogger.com