Social Icons

miercuri, 27 octombrie 2010

Peste, cartofi, mamaliga si usturoi

Suna destul de ciudat acest titlu, dar cam asta a fost menu-ul nostru pe ziua de azi. 
De cateva zile am cunoscut o doamna tare simpatica, moldoveanca ca si mine, insa stabilita peste mari si tari. Si ea este ca o sursa de inspiratie pentru mine, mai ales in bucatarie. Si intr-un mesaj ieri imi povestea ca face salata orientala. Pfuaiii, cum am uitat eu de asemenea bunatate? Drept pentru care am facut si eu. Sincer nu am apucat sa fac poze. S-a uitat domnu meu in ea aseara si abia am putut sa imi fur cateva linguri pentru mine pe azi.. Cand am venit acasa, castronul era spalat la locul lui. Deci sa ii mai fac. 
Si dimineata citesc cum ca a facut peste. Poftim???? Preferatu meu inainte de sarcina??! Si observ ca bebe azi imi trimitea numai ganduri de peste cu mamaliguta si usturoi, alt dusman al meu. Nu am cumparat peste proaspat ca nu avea cine sa il curete, asa ca am luat congelat. L-am portionat frumos, l-am sarat si piperat si l-am lasat sa se hodine 

Si cat timp s-a hodinit pestele meu mi-a venit ideea unor cartofi copti la cuptor. Si am facut si cate o portie de cartofi copti:


 Si cand totul a fost gata hai sa astamparam matele
POFTA BUNA!

PS: Strumph asta e portia ta. Si maine fac paste :)))))

5 comentarii:

realbadpisy spunea...

mmmm yami ce bine arata aripioarele alea!
Da portia mea unde este ?

Unknown spunea...

Pisy nu e aripioare, e peste. Poti fura si tu din portia lui Strumph, ca pana vine ea :))))

magda spunea...

Vero, ma omoooori!!!!

Anonim spunea...

Treaba cu usturoiul si pestele mi se pare irezistibila. Daca zici usturoi sau marar,imi place sigur. Mi-as pune si pe prajituri :D.
Vlad

Anonim spunea...

Fara pestele ala pe acolo...e misto de misto...eu sunt fan mamaliguta cu orice , mai putin peste! :)
Weekend minunat , Veronicule!