Social Icons

vineri, 15 octombrie 2010

Am ajuns!

De 10 minute sunt in casa si cum am stat exilata fara net am intrat sa va salut si sa va pup pe toti. Mi-a fost tare dor de voi si abia astept sa vad ce ati mai facut.
Inca nu am fost la eco sa-l vedem pe bebe, cred ca saptamana viitoare voi ajunge. Inca nu a miscat asa cum mi-as fi dorit eu sa se intample de ziua mea. Insa a fost suficient de activ si si-a facut simtita prezenta.
Mama este bine acum, multumesc doctorului si Celui de Sus. O sa povestesc dupa ce desfac bagajele si le asez care pe la locurile lor.
M-a emotionat primirea sotului acasa, dupa 9 zile de stat fara el. Mi-a cumparat un tort deosebit pe care o sa-l servim abia duminica.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Bine ai revenit :). Grozav ca mama ta e bine! Astept cu interes pozele si povestirile.
Vlad
P.S: M-am tinut de cuvant, am facut si sarmale si tort :D

Anonim spunea...

Uau , bine ai revenit , Veronicule! Cand a fost ziua ta?Eu unde eram? :-D
Abia astept sa povestesti aventura , bebe o fi miscat el , dar e miculut inca pentru ca sa simti...ai rabdare si , nu in ultimul rand , sanatate maxima maei tale si ma bucur ca-i bine!

Anonim spunea...

Bine ai revenit! Am simtit lipsa relatarilor tale pline de prospetime.

Catrinel spunea...

Ma bucur ca mama ta e bine.Se zice ca la primul nu il simti atat de repede.Eu am asociat miscarea lui Dei cu un falfait de aripi de fluture(habar nu am de ce).Important ca sunteti ok.
Foarte dragut sotul tau:)
Pupici si astept povesti si poze.

Mariana spunea...

Ai lipsit la toti cei care te iubesc fie sot fie prieteni virtuali!
Bine ai revenit si refacere deplina mamei tale dragi!
Imbratisari de la mine!