Social Icons

vineri, 14 mai 2010

Ieri

...am avut o zi super, mai putin momentul in care era sa ma ia unu in plin sensu giratoriu. I-am zis ceva de dulce, un semn cu mana si mai departe.
Ieri am dat avansul pentru corpurile de mobila. I-am spus patronului ca daca ar fi cu 20 cm mai mare in interior ar fi super pentru a ne incape o canapea ce ne-a ramas in suflet. Si am primit un raspuns afirmativ, dar si o reducere pentru prelungire. Si cum am obtinut aceasta marire a spatiului dintre dulapuri, hai sa anulam comanda la canapea sa o comandam pe cea care ne-o doream. Am avut noroc ca ieri a fost sarbatoare si nu s-au apucat. Am rezolvat si probleme canapelei. Au fost de acord sa schimbam si culorile tapiseriei. 
Iar pe seara mi-am luat o povara de pe suflet, legat de aceasta postare . Ma simt cu sufletul usor, ca si cand as fi venit de la confesiune.
Si daca am fost atat de binedispusa, am pregatit ceva ce mi-a amintit de vremurile facultatii.
 Ii inebuneam pe toti de pe palier cand faceam minunatia de mai sus. Niste mirosuri de iti vine sa mananci pana se intinde pielea pe burta.
De maine ne apucam de vopsit peretii la noua locuinta. Trebuie sa fac curat repejor ca marti sau miercuri imi vine mobila. Abia astept.
Week-end placut tuturor.

7 comentarii:

realbadpisy spunea...

wwaaii! ce bine arata! astept pozici cu noua locuiita ..hehe ..spor la treaba ! weekend placut si tie.

Crissu spunea...

Am descoperit cu uimire ca mai am o cititoare in persoana ta , iti multumesc ca mi-ai pus bannerul pe blogul tau, te-am adaugat si eu in lista mea si m-am apucat de citit:D Apropo , cartofii arata bine si parca simt si eu mirosul ala de care vorbesti:D

Anonim spunea...

Ce e acolo in farfurie? Cumva omleta cu ceva bacon?! Arata foarte bine si daca ma chinui un pic chiar imi si miroase nemaipomenit. Ma duc sa-mi fac si eu!! ;)

Anonim spunea...

Doamne ajuta...spor la varuiala!

pansy spunea...

asteptam pozele cu interes !

Anonim spunea...

buna,

scuze de offtopic, insa poate te intereseaza:

http://questioare.com/pentru-voi-bloggerii-mei-dragi/

pansy spunea...

veronia,premii hazoase si un buchet de liliac te asteapta la mine pe blog