Social Icons

joi, 8 aprilie 2010

Trapadusi pe creieras


Sunt nascuta sub minunatul semn zodiacal al Balantei. E o zodie ca toate zodiile, plina de calitati, dar si de defecte, cu avantaje si dezavantaje. Cred ca cei nascuti sub acest semn zodiacal ori sunt foarte hotarati si iau deciziile fara sa se gandeasca a doua oara, ori sunt asa ca mine unhappy smileys analizez o situatie de o mie si un miliard de ori, intorc problema pe toate partile, ma gandesc de cin`spe mii de ori asupra unei decizii si cand m-am hotarat, da` parca totusi si invers ar fi binesmiley emoticons. Dar si cand ma apuca cate una, nu ma mai scoti din ale mele. Asa mi se intampla destul de des la capitolul schimbari de look. De fapt mai toate schimbarile mele de look s-au datorat trapadusilor din creier. Mi s-a fixat ideea si nu am renuntat pana nu am si aplicat-o. 
Pentru banchetul din clasa a VIII-a ma visam roscata cu suvite blonde, cu parul facut spirale, ca aveam parul lung atunci. Si mama nu ma lasa, da eu am fugit la o cunostinta coafeza si intr-o singura zi mi-am facut toate operatiunile. Dupa asta ce mai conteaza ca am fost nevoita sa ma tund 3 cu 4 ca imi arsesem parul si cadea de ziceai ca raman cheala in secunda urmatoare. Mi-am facut damblaua, am fost bella de banchet, gata smiley emoticons, asta a contat. Apoi in perioada liceului am fost cuminte. Nu am mai avut apucaturi sinucigase cu parul meu. L-am lasat sa isi revina. Ma apucasem de alte dandanale. 
Insa in facultate m-am reapucat de vopsit. Prima data, o nuanta de visina putreda, un violet inchis. Fain de tot. Sora lu taica`miu m-a imbarligat. Intortocheata am ramas de atunci. ROGVAIV m-am facut mai apoi. Am fost pe rand:rosu ca focu, portocalie, verde, mov, albastra, negru, negru albastrui, roscat inchis. Insa din anu doi de facultate m-am facut blonda. Si timp de 7 ani toate nuantele de blond am tot fost: blond pui, blond cognac, blond  cu varfuri albastrui, cenusie, culoarea vantului turbat, gri reflex. Intre timp dadusem de o coafeza ce m-a tuns stilul lui Teo Trandafir. De multe ori mi s-a spus ca semanam. Cred si eu. Durdulice amandoua, aricite amandoua. Si dupa 7 ani de blond,  fix inainte de ziua mea in 2009, se apuca un trapadus sa tropaie de sa-l ia zbenga: voiam o schimbare. Ma plictisisem de acum. Si ma hotarasc sa aplic schimbarea. Insa cum?  Si ma impinge pacatu sa cer parerea domnului M. Pana aici imi fusese. Domnu M s-a opus cu cea mai mare inversunare. El ma voia blonda facebook smileys. Recunosc ca am suferit ceva cand am vazut ca el nu voia, dar nici trapadusul meu nu ceda. Si dupa o indelungata discutie intre mine, eu si trapadus, ma decid ca e capul meu, e parul meu, fac ce vreau. Daca nu ii place sa isi caute o blonda. Eu m-am saturatsad smileys. Imi cumpar vopsea, o pitesc in casa si cat el era la munca, m-am vopsit. Cand a venit acasa cam asta i-a fost reactia evil grin smileys. M-am vopsit o nuanta de violet inchis. Pus in fata faptului implinit nu a mai avut ce spune. L-am vazut oarecum deznadajduit, dar asta e. Si in timp din violet inchis m-am facut mahon.
De pe la Craciun imi zic in sinea mea sa-mi las parul lung. Bad ideea! confused smileys Doar stiam cum imi sta cat am fost nevoita sa-mi las paru lung pentru nunta. Presimteam eu ca va avea aceeasi soarta ca atunci. Dar eu nu si nu, Batman-Batman smiley icons. Si a crescut ceva bietu de el. Insa o minune nu dureaza mai mult de 3 luni. Ieri m-am tuns. Asa dintr-o data mi-a venit si nici nu a mai plecat pana nu m-am tuns. Nu am mai batut clopotele sa stie lumea. Insa marea nedumerire era acum: "CUM?" Pana la coafor ma uitam la coafurile doamnelor cu parul scurt. Nici una nu ma atragea. Mi-am zis in sinea mea ca la coafor imi va venie mie vreo idee. Daca nu, studiez un catalog. Si daca nu si nu, ma las la mana coafezei. Si cat stateam pe scaun si asteptam, becu rosu s-a aprinssmiley emoticons. Mi-a placut nespus cum era tunsa coafeza si cand mi-a venit randu, plina de bucurie precum un copil mic, am spus:"Vreau asa ca dvs." Si a iesit asa


 Seara buna sa aveti. Cu sau fara trapadusi pe creieras.

15 comentarii:

Lillee spunea...

Ohoo, sa iti fie de bine. Iti sta foarte bine.
Parca ma regasesc in randurile scrise de tine. Mereu am fost adepta schimbarilor...mai mult de cateva luni, nu ma tine un look. Am fost toate culorile posibile: de la negru, verde, mov, albastru, rosu...blond. Cand m-am plictisit, am inceput sa le combin: blond cu varfuri rosii, negre, roz, verzi...ba rosu cu varfuri negre...s.a.m.d. Aceeasi soarta au avut-o si tunsorile...de la tepi pana la plete si invers. Acum sunt blonda cu varfurile mahon...dar parca deja m-am cam plictisit :)))
Te pup!

Unknown spunea...

Deci si tu??? Bun de stiut.
Acum ma bate gandul sa-mi fac o suvita blonda, pe care sa o fac verde/albastra/rosie dupa preferinta. Dar tot asa, sa fiu singura :)))

Catrinel spunea...

Eu nu am curajul tau cand vine vorba de schimbari de look.Singura schimbare a fost sa ma fac negru albastrui si as repeta treaba asta.Nu as avea curaj niciodata sa ma fac blonda.
Faina culoarea si iti sta f bine.

Unknown spunea...

Ioana multumesc. Eu m-am facut blonda din negru. Singura, acasa. Mi-a trebuit mult nerv sa fac asta.
Si eu m-am mai face o data negru albastrui, dar de negru greu scap

Tasha spunea...

hehe!ne-am vorbit oare?si eu mi-am schimbat tunsoarea! iti vine super! dar trebuie sa recunosc ca ti se potriveste zicala din batrani"cine-i mandru din facut,ii sta bine orisicum"asa ca...;)

Unknown spunea...

Dna Olga multumesc de apreciere. Si noua nu ne aratati noul look? Cred ca va vine foarte bine.

Anonim spunea...

Veronicule...pai iti sta bestial! Esti tunsa , cumva , bob...culoarea te prinde tare fain...Sa iti fie de bine!
Din cate vaz io acilea...deschidem clubul gagicelor cu trepadusi la creier...poate o convingem si pe Catrinel sa intre in el...heheheheh...si io ca matale...numa' ca mie una nu imi place sa ma vopsesc , am avut o "trauma" pe la 20 de ani , ca m-am vopsit acaju inchis si aveam fata de traseista , sa mor de nu , ca am tenul alb si cu rosul ala in cap...pfuai,ziceai ca am ciroza hepatica de la atat supt...intelegi tu hehehehehehehe....si de atunci nu am mai facut minuni de astea , pen'ca parul meu natural , asa cum m-o cacat mamica mea , este negru cu reflexe de albastru , precum Alba ca Zapada...hahahahahaaaa...si nu prea prind culorile deschse pe el...Acuma nu mai este asa , ca au aparut boschetii cu ghiocei si s-o surit...Insa m-am mai vopsit ici colo , dar numai culoarea mea naturala , negru inchis...
Hai ca m-am intins ca placintica!
Sa iti fie de bine , Veronicule!Si weekend la superlativ sa ai! Pusi!

Unknown spunea...

Anuta deci nu degeaba m-am gandit eu ca esti stramoasa lu tanti Alba ca Zapada, ca prea bati la par cu ea. Si la alte cela, dar nu e frumos de zic in public. Care v`a sa zica si dumitale ai antecedente la vopsit. Pai sa-ti fie de bine. Nasol cu trauma.
Ultima data cand m-am facut grie, buneii mei mi-au zis ca o sa am timp sa fiu sura la cap, de ce ma slutesc eu de tanara. Moda isi cerea drepturile. Faza e ca, copii cer sa ma fac blonda la loc. Le-o fi placand lor, dar zau eu nu mai suportam de acum. Am paradit bietu par.
Asa cum am zis, am gandur de-o suvita blonda pe care sa o colorez cum imi vine.

Anonim spunea...

Baga suvita si nu mai arde parul...si bunicii tai aveau dreptate... :)

realbadpisy spunea...

app te-am adaugat in lista ..poaza completa e la mine pe blog:D

realbadpisy spunea...

da esti tare frumy...si eu i-am facut parului meu tot felul de trasfomari..saracu...

Lillee spunea...

Se deschide club? Pai eu sunt prima pe lista...bine fie, a doua, dupa Veronica :D

PiArte spunea...

Iti sta super-zuper mai Vero! Mama lor de trepadusi, io n-am d`aia, eu am pitici si tin`te frate cand incep sa topaie. Ai mei au luat-o razna acu vreo cateva luni tipand"par lung, par lung" il lasai si crescu binisor, acu tipa sa-i schimb culoarea, tot blond ii, dar ii asa de blond ca musai tre sa fac ceva, acu vreau nu vreau trebuie sa mai astept o vreme altfel s-ar putea sa cochetez din nou cu aparatul de tuns, macar de chelesc sa chelesc uniform:))))

Unknown spunea...

Ana deja am programare la suvitat sambata viitoare.
Lillee deschidem club de care`o fi. Club de razacioase sa fie.
Pisy am vazut....imi placi nespus, vrei sa fie.........a mea? :)))
Cristiana multam fain. Pai baga si tu o poza cu paru lung, sa ai amintire macar :))

furnicuta boscodina spunea...

sa stapanesti sanatoasa noul look, sa trepadusii, ca sunt buni la casa omului. :)