Social Icons

duminică, 11 aprilie 2010

Dangerous Beauty

Intr-o leapsa, cu ceva timp in urma, am fost intrebata ce as vrea sa revad. Si am spus: Dangerous Beauty, cunoscut si sub numele de A destiny of her own sau in romana, Frumoasa venetiana. Nu stiu cati dintre voi ati vazut filmul, dar mie una imi place strasnic de mult. Daca "Veronica" este filmul copilariei mele, "Frumoasa venetiana" este filmul adolescentei mele, a formarii ca adolescenta si a transformarii catre femeie.
Un film deosebit din care am invatat foarte multe si am pus in aplicare in viata mea de femeie. Mi-a placut nespus un comentariu pentru aceste film

O alta viata,o viata inchinata pasiunii,a libertatii de a fi libera si a alege ce vrei sa iubesti,un cuget care nu poate fi ingenunchiat de nici o inchizitie din lume.Pentru o dragoste oprita de averii si pozitii sociale,intr-o lume care moralitatea lasa de dorit dar este ascunsa de bogatie si vanitate,Veronica sfideaza si alege un drum al placerilor si al pasiunii pentru a ajunge la dragostea adevarata,Marco.Emotionant,plin de senzualitate,o poveste de dragoste minunata si in acelasi timp dureroasa.Nota10 (terena)
Scena de mai jos imi place de mor. 


Daca nu l-ati vazut, vi-l recomand cu mare drag.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Daaaaa , scena aia Veronica vs the wives e tare...beton de beton...puritanele care ar fi facut si ele o felatie , dar nu le lasa morala popilor...In sotia lui Marco am vazut , aproape identic , o tipa cunoscuta de mine cu ceva vreme in urma , cu credinta in Dumnezeu dusa la extrem...habotnica , care avea senzatia ca isi credea copila posedata pentru vroia sa sara , sa alerge si sa faca orice face un copil normal al mileniului 3...si asta doar pentru ca era o fetita mult prea vioaie pentru o fetita...
Foarte fain filmul,l-am vazut de doua ori si de fiecare data m-am intrebat cine le-a dreptul acelora din trecut sa spuna,sa faca si sa sustina un etalon de moralitate , cand ei insisi , unii , nu erau in stare sa respecte acest etalon...???

Unknown spunea...

Ieri nu am rezistat si m-am mai uitat o data la el. Si desi il stiu pe de rost de acum, tot am bocit nitel la sfarsit. Prea frumos.
Cat despre habotnici, eu mi-s multumita de credinta mea. Mi-e tare bine asa

realbadpisy spunea...

chiar nu l-am vazut da pare foarte interesant

Unknown spunea...

Pisy se merita sa te uiti. Merge uns la sufletel.

felis spunea...

L-am vazut si eu... foarte frumos...