Social Icons

miercuri, 3 iulie 2013

Legatura speciala

Se stie ca intre frati exista o legatura foarte speciala. Ca nu toti o pastreaza, e fix problema lor. 
Desi nu am un frate sau o sora in viata, pot spune ca cunosc si simt aceasta legatura, intre mine si fratiorul  meu din ceruri. Mereu il simt aproape, mai ales in momentele mai putin bune. Il rog mereu sa vegheze asupra noastra si sa ma faca sa merg pe un drum drept si bun.
Si tocmai din motivul ca sunt singura la parinti mi-am dorit nespus DOI copii.Si Dumnezeu a vrut ca aceasta dorinta a mea sa se implineasca: Mariuca si bebe in burta. 
Desi imi doream nespus ca, copiii mei sa creasca unul cu celalalt, sa nu fie o diferenta foarte mare de ani intre ei, vestea venirii lui bebe2 m-a socat putin. O perioada de timp nu am stiut sa ma bucur de aceasta veste minunata, insa cu putin ajutor si suport moral, am realizat ca de fapt asta imi doream in fapt. Acum lucrurile stau altfel, ma bucur de fiecare secunda de gravidanta, caci sigur nu o sa ma mai intalnesc cu aceasta stare vreodata. Dar cine stie ce ne rezerva destinul!
Dar sa revin la legatura dintre frati. Inca de pe la 12 saptamani de sarcina am simtit o chestie foarte ciudata dar nespus de frumoasa cand Mariuca se cuibarea langa burta mea si ii facea "mai-mai" lui bebe din burta. Simteam, exact in locul in care Mariuca isi lipea corpul de burta mea, o caldura imensa, o senzatie greu de descris. In secunda in care se dezlipea de mine, trecea si senzatia. Ciudat! Stiu! Spuneti-mi ca sunt nebuna, dar eu cred ca deja intre ei doi exista o legatura puternica. Simt si cred ca bebe din burta stie ca in lumea exterioara il asteapta o surioara!
De sarbatoarea Sfintilor Apostoli Petru si Pavel am simtit primele miscari serioase ale lui bebe. Sa va spun ce se intampla acum cand Mariuca vine langa burta mea? Simt cum impinge acolo undeva, parca ar vrea sa bata palma amandoi. Si cum pleaca Mariuca de langa burta, cum lucrurile revin la normal. 
Suna cam ciudat! Dar eu ma simt in al noualea cer!

1 comentarii:

Petronela spunea...

love you!!! SHI TE MAI VEAU!!!