Social Icons

joi, 17 martie 2011

Update la postarea de ieri

Ieri scriam ca majoritatea cunoscutilor imi spun "greieras", cand fizicul meu debordant spune cu totul altceva. Da se pare ca literele astea lipsite de inima si suflet, nu au exprimat intru totul starea mea si de asta, azi ma vad nevoita sa mai adaug cate ceva.
De-a lungul existentei mele pe acest Pamant rotund si frumos, nu m-am simtit mai bine cum ma simt de pe 9 august 2010 incoace. La inceput, trebuie sa recunosc, ca mi-au tremurat budigaile pe mine, dar cand am vazut ca Doamne Doamne ne primise in sanul Lui si totul decurge normal, am dat la o parte griji si ganduri negre si m-am  simtit pe deplin gravida. Am trait fiecare secunda a acestei minunate perioade si m-am bucurat de absolut orice. Nu mi-am reprimat nici o pofta, nici un moft. 
Am o sarcina frumoasa si sincer doresc la toate femeile sarcina ca a mea. Nu am stiut ce-s alea greturi, cu ratele m-am intalnit doar de vreo 3 ori si asta din motive de lipsa de somn odihnitor, am slabit frumos la inceput, cam 6kg, dar le-am recuperat pe parcurs, nu am avut arsuri sau stari de rau, nu m-am umflat, nu am retinut apa in organism, nu mi s-au umflat picioarele, sa fiu nevoita sa-mi cumpar incaltari cu cateva numere mai mari. Totul a fost si inca mai e deosebit de frumos. Insa mai presus de toate astea, eu ma simt minunat, ma simt deosebita, ma simt fericita si implinita, de fapt implinita 100% o sa ma simt putin mai tarzior. Toti  pot sa-mi citeasca pe chip bucuria ce o simt in suflet, aceea ca devin MAMA. Am un tonus debordant si ma simt extraordinar in pielea mea.  
Va multumesc din suflet tuturor pentru aprecieri. Sa va spun cat a crescut pipota? Nu are rost.
Si daca pana acum hormonii au stat cuminti in banca lor, se pare ca acum la final incep a-si face de cap. Am emotii, nu stiu de ce. Probabil e normal asa, nu? Cand dau cu ochii de bagajelul gata pregatit, ma ia o caldura la stomac de vai steaua mea. Nu va mai spun ca abia am fost in stare sa-i pregatesc hainutele de spital. Le calcam si inca nu-mi venea a crede ca eu fac asta, insa de data asta pentru copilul meu. Cu pasi mici si siguri ma indrept spre Marea Intalnire. Nu mai e mult, de acum totul e imprevizibil si se poate intampla in orice moment.
Sper sa nu-mi crape inima de emotii si sa-mi mai ramana un dram de putere sa va scriu despre cum a fost. Sigur o sa ma topesc de tot.

9 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Hai ca mult o fost , olecuta a ramas.... :-))
O sa treaca emotiile cand o sa te apuce durerile , dar vor reveni cand vei pune greierasa mica la san....
Te pup cu drag , mamicuta frumoasa!

Lillee spunea...

Hai mai ca esti atat de simpatica si sentimentala... mai ca-mi vine sa te mananc.
E o perioada minunata, te cred pe cuvant. Abia astept s-o vad pe Mariuca. Curaj si multa bafta. Iti tin pumnii ( oricum tu esti o femeie puternica ). Te pup!

Unknown spunea...

Ana asa am zis si eu: am putut pana acum, nu mai pot olecuta? Dureri?? Ezista asa ceva???:)))) Mai alaltaieri am testat o ora de contractii.
Lillee nu ma manca acum, risti sa devii supraponderala. Las ca dam slana jos si sa apuci si tu o bucata de muschi :))) Abia astept sa o vad si sa-i dau un pup, sa-i zic cat de mult o iubesc si s-o simt la piept. Asta o sa ma ajute sa trec peste dureri...

valentina spunea...

Daca ai stii cat ma bucur pentru tine, pentru fericirea ta care ai asteptat-o atata timp.
Intr-un anumit fel ma simt aproape de tine , am asteptat o sarcina aproape 3 ani ,de care m-am bucurat doar 3 saptamani ,s-a oprit din evolutie ,e greu , foarte greu , DE CE EU? mereu imi suna im minte , sper sa reusesc sa trec peste , incerc sa vad partea buna , ca am reusit sa raman natural insarcinata . Stiu ca si tu ai trecut prin ceva asemanator si uite ca ai reusit, radiezi de bucurie , fericirea ta imi da o mica raza de speranta , poate o sa reusesc si eu candva , pana atunci curaj in continuare , te pup si pe tine si pe mariuca!

Anonim spunea...

O sa te topesti, dar o sa gasesti puterea sa te refaci la loc si sa ne dai si noua vestea cea mare, atunci cand o veni, ca altfel nu stiu ce-ti fac :P

Ma bucur ca ai savurat intru totul aceasta perioada, caci e intr-adevar una deosebita, eu am realizat asta de-abia dupa ce am nascut :))

Te pup si s-auzim de bine!!

Fetita Junglei13 spunea...

Si parca vad,ca cele mai mari emotii o sa le detina domnul tatal Mariucai :)
>:D<
Sa fiti sanatosi!
@Valentina- viata e rogvaiv.Daca esti o luptatoare,ai sa treci peste,dar de uitat n-o sa se poata.
Fii optimista!Ti-o spun cu drag,desi nu te cunosc, dar stiu ce inseamna.Eu nici macar nu mai am dreptul, de a face un copil.Celalalt se dezvoltase, in timp ce luam anticonceptionale, dar din cauza altor tratamente, ce le urmam in paralel.

pansy spunea...

ca sa te incurajez am sa-ti spun ca orice durere de dinti o tii minte.pe asta de nastere o uiti repede pentru ca are o finalitate asa simpatica!am trait destui ani ca sa spun ca nu se compara cu nimic fericirea din durerea asta.asa ca zoe ,fii barbata si mai putin capricioasa!

g.cojocaru spunea...

:) sa stii ca o sa te invidieze multe gravide. :D Felicitari! Ai descris minunat toate aceste stari de sfarsit... atat de minunat incat m-ai facut sa fiu nerabdatoare. ;)
Nastere usoara!

Unknown spunea...

O sa fie suuuuper. O sa vezi. O sa vorbesti tot singura cat dureaza travaliul si o sa te topesti de drag cand o sa vezi rezultatul. Parol.:)))))))))