Social Icons

miercuri, 16 martie 2011

Greieras vs balena

Sincer vreau sa cred, ca de la atatea probleme, nu toti oamenii au deja probleme cu vederea. De ce zic asta? Pai dragii mei si dragele mele :))) cum puteti voi numi ditamai balena, greieras.
Stati sa va arat cum arata cele doua fapturi in cauza.
Asta este greierasul
 
Si asa arata o balena
 O sa ma intrebati care e faza. Probabil nu v-ati prins. 
Recunosc, am luat proportii odata cu sarcina. 10 kile, nu mai mult. Si eu deja eram multuta. Dar cum Doamne iarta-ma lumea ma vede atat de mica, cand eu sunt atat de mare??? Toti cu care ma intalnesc pe strada sau ne auzim la telefon imi spun atat de dulce si suav "greieras". Apreciez ca poate vor sa se puna bine pe langa mine sau ca nu vor sa ma jigneasca atat de tare, dar chiar sa ma mintiti pe fata, nu accept. 
Ia spuneti voi dragilor si dragelor, nu seman eu cu vietatea gri?
Abia degetul mic de la piciorul stang seamana cu vietatea verde, dar eu nici gand sa seman cu el. Noooo! Mintiti-ma frumos, dar cu altceva.
Apreciez ca poate vreti sa ma simt bine, dar eu ma stiu cum si cat arat :)))
Da mi-s curioasa rau de tot, oare cum or sa-mi mai zica dupa ce nasc? Atunci e atunci! Si sigur nu or sa-mi zica, ma lasa sa fierb in untura proprie.

11 comentarii:

Lillee spunea...

Ha...uite ca te-am vazut :) Stii ca iti ceream poze pe fb. Eu cred ca esti cam dura cu tine, da'mi place stilul tau. You rock!!! 10 kg? Oau, pai e super bine...Nu vreau sa ma gandesc la mine...abia imi tin greutatea sub control pentru ca am niste tendinte de ingrasare destul de urate...Daca nu as fi din dieta in dieta nu stiu ce as face :)) Probabil m-as rostogoli :)) Prefer sa-ti spun veverita, merge?

Unknown spunea...

Dar de ce balena? Balenuta e mai aproape de adevar deoarece ai kilute in plus cu motive foarte intemeiate. Asa ca meriti alintul :))). Eu ca eram mai slaba am pus 20 de kile asa ca m-am ofticat ceva mai tare :))))

Unknown spunea...

Lillee si nu eram coafata, a urmat dupa poza. Am avut un noroc chior ca la inceput am slabit cam 6 kile, insa, asa cum am mai spus, nu mi-am refuzat absolut nimic.
Laura kilele multe le-am pus pe fond de stres. Intr-o luna am luat brusc doar 9kg. Si cand m-am linistit mental, m-am trezit un cozopasc pufos.

Fetita Junglei13 spunea...

De ce toate femeile insarcinate sunt numite greieras? De ce?
Eu intr-o luna am slabit,din aceiasi cauza, 8,5 kg, asa ca ma intreb,precum o faceam si azi "de ce omul slab slabeste si cel plinut se ingrasa"?
Deja doua intrebari.
Sa fiti sanatoase greieraselor :)

Catrinel spunea...

Pentru ca orice femeie insarcinata poate sa fie cat casa si tot draguta e.Esti frumusica foc . Eu in perioada cand am fost insarcinata m-am simtit cea mai frumoasa , nu sexy ... frumoasa . Mi-a fost foarte drag de mine atunci . Abia dupa ce am vazut pozele de dinainte cu doua saptamani sa nasc am realizat cat de umflata eram :)))
Pupici !

Anonim spunea...

Mai nu semeni cu balena fiindca tu ai gat si asta strica geometria. Pe bune greierasul seamana mai bine. Daca vrei iti demonstrez matematic, dar trebuie facute niste grafice si desene asa ca n-am cum aici, dar la cerere o postez la mine :P. Serios :P.
Vlad

Anonim spunea...

Ioiiii...tu femeie , cat esti de frumoasa! Lumineaza poza aia cu tine cu tot , iradiezi fericire si multumire....Doamne cat esti de frumoasa!
Iarta-ma ca te intreb : te fute grija de zice unul si altul? :D Haide , bre! :-))) Esti superba! Eu asa te vad si abia astept sa treaca si un mascul pe aici sa confirme ce zic eu.
Sa fi sanatoasa , mamicuta draga si sa sti ca nu conteaza kilele!

Unknown spunea...

deci,io cand ti-am zis greieras,inca nu te vazusem in poza,dar daca iti place mai mult,iti zic balenuta....e mai bine asa?pupici...asteptam,marea veste....

Alma Gi spunea...

de cand imi doream eu o pozica cu burtica. multumesc! arati ca orice alta burtica: SUPERB! nu are voie nimeni sa se ia de gravidute, ca dau cu paru' :) nastere usoara iti doresc! important cum te simti tu si bebe! pupicei

salmi spunea...

Esti o gravida frumoasa si e bine ca te-ai bucurat de lunile astea atat de speciale. O sa te uiti cu drag la fotografiile din perioada asta, iti spune mama de doua fete :). Pup si nastere usoara!

Anonim spunea...

Esti foarte frumoasa! felicitari :D