Social Icons

vineri, 4 februarie 2011

Cu capsa pusa!

Azi sunt naspa, dar naspa rau de tot. Am o furie si o stare de a trage un glont in cap cuiva, ceva de speriat. 
Stiu ca perioada in care ma aflu ma face sa fiu mai sensibiloasa ca pana acum, insa azi ma intrec in sensibilitaturi.
Am dormit super bine pana la 5 cand cineva mi-a batut discret in burta si a cerut la baie. Frumos din partea ei, nimic de zis. Insa ea mititica a crezut ca deja e dimineata si trebuie sa ne trezim. Ii explic ca ceasul e abia 5 si in 2 ore apare tati, asa ca sa mai dormim nitel. Ma blindez cu pernele, o mangai usor, ii dau un pup si la somn cu noi. Insa ea a inceput: stangu, stang-drept-stangu si o mana si un cap in burta. Inteleg ca nu mai e rost de dormit si intru in jocul ei. Si ce-mi vine, sa o filmez putin cum imi modifica burta in toate directiile. Aduc sculele in pat, las lumina aprinsa, dau drumul la TV sa aiba atmosfera, insa ea pauza. Stiu ca se rusineaza cand simte ca vreau sa o pozez sau sa o filmez, o las in pace si ma las furata de peisajul de la TV. Si nu gasesc nimic interesant, asa ca ma opresc pe A1. Mare valva mare, e gravida sau nu Dj Harra? N-o fi ruda cu Carmen Hara, prezicatoarea trecutului?:)))) In fine, prind cateva cadre care-mi spun din start: tipa e cu fofarleaza. Si cum mandra mea nu mai dadea nici un semn, imi continui emisiunea la TV. 
Trebuie sa spun de la inceput ca nu ma uit deloc, dar deloc, la emisiunile de la 17-19, pe orice post comercial ar fi ele. Dar in dimineata asta, cineva m-o impins sa ma uit la reluare. 
In fine, face duduia testul de sarcina, revina in platou si hop-sa-sa: II suficient de clare ca buna ziua, deci duduia e nitel engravidata. Si de aici incepe razbelul nervilor mei. 
Duduia in discutie apare cu o fata de tampa proasta, regulata si tot ea nevinovata. De cum isi lasa privirea in jos si evita contactul direct la aflarea vestii, automat are ceva de ascuns. Nu ii pot da prezumtia de nevinovatie ca nu am cum. Ceva inauntru nu ma lasa.
Lacrimile ei nu ma impresioneaza cu absolut nimic, in schimb ma revolta teribil, dar o revolta de aia cu stare de voma, ceea ce poate sa-i debiteze capu ala pus de decor deasupra gatului, ca sa nu-i intre apa in corp atunci cand ploua, declaratia ei: ca nu stie ce o sa faca si sa vada daca se hotaraste daca vrea acest copil? WHAT?????? Duduie trage-ti un glont pe unde te pisi ca e mai bine. Da cand te-ai racorit colea frumos cu nenea Varciu, nu te-ai gandit la posibilitatea de a ramane insarcinata? Sau ce ai zis? Nooo, eu mi-s aia de ma stiu cel mai bine pe mine si nu are cum sa raman insarcinata. Da la BTS te-ai gandit duduie Harra?? Nu! Ca nici una din "victimele" lui Varciu nu a aparut in media sa zica ca dupa o noapte de zguduiala hormonala cu el, a ramas si cu ceva boli. Ti-a fost bine piele pe piele? Da, raspund eu pentru tine.
Duduie Harra ai auzit la anii tai de mijloace de protectie? Traiesti cumva in vreo fundoaie dintr-un sat uitat de lume si nu stii ce-i aia? Nu. Traiesti in inima capitalei, unde orice tanc cu sfarcu-n gura stie ce sunt alea prezervative, pilule si alte cele, prin care poate fi evitata o sarcina nedorita. Spui ca nu esti pregatita sa devii mama, dar ai fost pregatita sa ti-o tragi cu Varciu??? Da, ai fost. 
Acum sa te intreb ceva, duduie Harra, cu ce e vinovat acel samburel mic ce se cuibareste in burta la tine, ca tu ai fost o imbecila incaltata cu fesu pe dos si nu ai stiut sa te protejezi???? Haaa??? Nu-i tin palma lu Varciu, insa de la buna mea am invatat un lucru pe care l-am respectat cu sfintenie: barbatul dupa o partida de racorire hormonala, isi ia palaria si pleaca, femeia ramane cu rusinea. Dar netale, duduie Harra, nu ai rusine, ca te afisezi cu atata dezinvoltura pe la TV si prin ziare, ca unde dau si unde ma invart, numai de patania ta prosteasca aud si de declaratia ta execrabila, ca nu stii ce ai sa faci, ca nu esti pregatita de devii mama.  Da, asa ca fapt divers, ai fost pregatita sa ti-o tragi cu Varciu? Da. Ei atunci fii pregatita si sa-ti asumi consecintele.
Te-a facut Varciu sa te simti ca ultimul om de pe lumea asta? Foarte bine, barbatul incearca, femeia e cea care trebuie sa aiba capul bine fixat pe umeri si sa stie ce vrea. Iar  dumitale asta ai vrut, sa fii tarata prin TV, prin presa sa mai stie lumea ceva de tine. Esti penibila fato. Imi vine sa vars pe tine, sincer. Iti meriti soarta de femeie regulata si abandonata. 
Noroc de tine si de inteligenta ta, ca nu stiam ca printr-un ecograf se poate confirma ca X e tatal copilul lui sau nu. Ca stie cineva ca tu nu te-ai mai descarcat hormonal in aceeasi zi sau o zi in urma sau o zi dupa cu un alt mascul. Eject stupid woman! 
Nu am dezbatut niciodata asa ceva pe blog la mine, insa asta mi-a pus capac. Nu o judec, ca nu merita, insa imi vine sa urlu si sa le mitraliez pe cele care apar precum zambilucile de sub omat, cu texte de genul:"Vai!! M-am culcat o singura data cu el si uite deja ii port copilul" sau si mai josnic de atat:"Nu am stiut ca sunt insarcinata" si ea deja e in luna a III-a. Fa, proasto, da tu nu ai vazut ca nu ti-o mai venit CM??? Cum stai asa ca tuta-n papusoi si dormi ca vaca pe coada? 
De fapt, multe dintre ele isi merita cu varf si indesat soarta!
Si de atata ce m-am enervat, am uitat si de fata si de camera si de tot. Am stins lumina, TV la fel, mi-am jurat ca nu ma mai uit la cancanuri din astea care sa ma zdruncine din toti ficatii, insa pe Harra asta, tot o bat cand o vad prima data inaintea ochilor.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Eu ma gandesc cum o sa-l creasca pe bietul plod, daca-l face. La cat e de prostuta saraca o creste bebe pe ea.
Vlad
P.S: chiar vrem ca genele alora doi sa mearga mai departe?

Anonim spunea...

In ultima vreme , din ce in ce mai des , citind ce a scris Vlad si dand drumul si frau liber unor idei din capul meu , ajung la concluzia ca unii ar trebui sterilizati la nastere....precum cainii comunitari.

Unknown spunea...

Dragilor, eu m-am gandit de mult, ca cele care renunta la bebicii lor sau mai rau, ii omoara cu stiinta sau ii abandoneaza te miri pe unde, le-as steriliza sa nu mai faca copii in veci. Sunt atat de revoltata de-mi vine nu stiu ce sa fac.

Anonim spunea...

Intr-adevar, erai foarteee suparata... se simte din fiecare cuvintel.

Stii ce-mi doresc din toata inima? Ca dra Harra sa poata citi si ea asta...

Lillee spunea...

Si pe mine ma irita la culme astfel de povesti si tot din acelasi motiv incerc sa le evit. Ma enerveaza la culme astfel de situatii, cum anumite persoane vorbesc despre niste copii ca si cum ar fi obiecte si mi se pare al naibii de infiorator cum hotarasc asa...fara nepasare, o viata. Este o viata, nu? Si madam Harra nu stie ce sa faca...
In mileniul in care traim, cu atata informatie in jurul nostru ( mai are si pretentia ca este cine este ) ea nu a auzit de metode contraceptive...In fine, vorba ta, eu le-as steriliza pe femeile astea.
Dar las-o in colo de tuta ca isi merita soarta.
Ai grija de tine si de bebe.
Te pup!