Social Icons

vineri, 3 decembrie 2010

Voi ati incerca asa ceva?


Si totul a inceput asa:
Al meu: "As manca ceva"
Eu:(in gand)"Un lup impaiat" , dar totusi cu voce tare: "Ce?"
El: "Nu stiu"
Ei pana te decizi tu, da Doamne sa treaca timpu mai repede sa plece la munca si sa ii fac maine, poate s-o decide intre timp. Si asa fu. Multumesc Doamne!
Pleaca el la munca si raman eu. Dar parca totusi as manca si eu ceva . Parca as vrea niste paine cu ou. Da` nu apuc sa duc privirea catre culcusul mandrei, ca deja imi veneau in minte niste asocieri: branza de burduf, ceapa, si DAH!!! dulceata.
Si incep sa-mi fac pohtele. Mandra deja parca voia sa iasa afara si sa guste si ea din nebunia maica`sii.
Pun repede si bat 2 oua , atat mai aveam in casa, feliez niste paine, aprind aragazul, pune tigaia, pune si ulei. Deja imi venea sa incep a le manca separat. Cand a fost gata paine, am uns cu branza de burduf, am pus rondele de ceapa si deasupra dulceata de visine. 
E O NEBUNIE CURATA!
Fatuca mea doarme acum asa frumos. Sigur i-a placut. Sigur o sa fie de`a mea, de la pamant si nesclifosita la mancare ca taica`su.
Voi ati incerca?

4 comentarii:

Anonim spunea...

DA! As face-o!
Dar stai sa te invat eu o chestie pe care am citit-o:
Deci, motanul Matroskin, maaare expert in mancat sandvisuri, i-a demonstrat lui mos Fiodor (vecinul de 10 ani de pe scara, poreclit asa fiindca era prea serios)ca cel mai bun e un sandvis pe care-l mananci cu fata in jos. Motanul a exemplificat pe sandvisul cu salam al lu' ala micu'. Daca-l tii invers vine salamul direct pe limba si E MULT MAI BUN. Eu am incercat cand eram mic dupa ce-am citit povestea si motanul Matroskin are nespusa dreptate. Eu asa mananc sandvisurile si trebuie neaprat sa incerci si tu cu dulceata si burduful direct pe limba :D. Ai sa vezi: ALTA VIATA!
Vlad
P.S: Hehehe, aveti si voi cartea asta de povesti tradusa. Se numeste: "Peripetiile lui Ghena Krakadil"(crocodil bine-nteles :P ). Asta cu Matroskin e povestea 2. Trebuie sa i-o citesti si lui bebe, contine o gramada de filozofii care e imperios necesar sa fie stiute de un copil :P.

Anonim spunea...

Ooooo , cat mi-a placut povestea cu motanul Matronski si povestea aceea cu soarele....ce amintire! :-)
Veronicule , io am si mancat , cand eram pe la Cta , asa ceva...e demential si de Craciun , ca tot halim sarmale , incearca si unge-le cu dulceata sau gem de caise si haleste-le cu cozonac , neaparat! Pup fetele si mari si mici! :-D

PiArte spunea...

Nuuu! Numa` moldoveanu mai manca macaroane cu branza sarata si cu zahar....bleah. Dar as fi lins o crema pentru unghii care mirosea demential a inghetata parfe, daca iti mai amintesti de ea.

Alma Gi spunea...

da... numai ca eu nu vreau cu branza, ci cu unt... dar da, combinatia de ceapa cu dulceata am comis-o si eu... replici: esti nebuna! si ce... oi fi, dar macar sunt una cu pofte satisfacute... hihi... sa ii fie de bine fii'tii...