Social Icons

vineri, 24 decembrie 2010

Si totusi exista Mos Craciun!

Totul se intampla anul trecut, exact in seara de Ajun. 
Stabilisem cu al meu sot sa nu ne cumparam cadouri, banii erau si asa putini, chiria batea la usa, asa ca am convenit sa spunem pas la cadouri, insa cu promisiunea de a ne cumpara ceva mai tarziu.
Insa el nu si-a respectat cuvantul si cand a venit de la serviciu a venit si cu un cadou sub brad. M-am simtit tare aiurea. Nu ma asteptam la asa ceva. Si unde mai pui ca era exact ce imi trebuia atunci: suport de laptop. Eram cu sufletul pe jumatate plin de bucurie, iar cealalta jumatate era trista, ca nu reusisem sa ii fac si eu o surpriza.
Si cred ca cineva acolo sus a complotat ceva si in favoarea mea. 
A trebuit sa plece la un moment dat cu treburi si ramanand singura acasa mi-am pus creierasul la gandit. Cu ce as putea sa il surprind eu?! Ce bucurie as putea sa-i fac eu azi, in seara de Ajun? Si dintr-o data mi-am amintit ca aveam in casa, pitita la loc ferit de ochii lui, o carte, ce o cumparasem doar cu un anume scop: sa-l anunt ca va fi tatic. Este vorba despre cartea asta:
Nu voiam sa ii stric inima, dandu-i sperante desarte. Insa Cel de Sus mi-a luminat atat de bine mintea si gandurile, ca lucrurile au iesit chiar bine. I-am spus ca, cartea cu pricina era cumparata cu alt scop, insa Mosu` a vrut ca el sa o primeasca atunci, in seara de Ajun. 
Timpul a trecut si pe 8 august, la pura plesneala si impinsa de la spate de colegi, aveam sa ii arat o poza si sa-l anunt ca va fi TATIC. 
Deci Mosul a stiut el ce a stiut. Si se pare ca anul asta va fi ultimul Craciun petrecut doar noi doi. Iar mica chiriasa e vesela de nu mai poate ca Mosu i-a adus lui tati o carte cu un mesaj atat de frumos.
CRACIUN FERICIT TUTUROR. 
Sa aveti parte de bucurii si impliniri!

12 comentarii:

PiArte spunea...

Craciun fericit!!!

Fetita Junglei13 spunea...

Craciun linistit :)

Miha spunea...

Craciun fericit!

Anonim spunea...

Foaaarte frumos, Vero! Un cadou perfect pentru el... cineva nu doarme acolo sus!

Craciun fericit si lumina in suflet!!

magda spunea...

Craciun fericit alaturi de sotul tau si de buburuza mica!

Catrinel spunea...

Craciun fericit!Sa aveti parte numai de bine si ingerasul sa va creasca mare,sanatoasa si sa va bucure din plin!

Anonim spunea...

Minunat gand ai avut! :=D
Craciun fericit , dragilor!

Alma Gi spunea...

Craciun fericit, Veronica!

felis spunea...

Craciun fericit!!

pansy spunea...

SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU PE MASURA !

Unknown spunea...

Ce frumos! Sarbatori fericite in continuare!
Apropo de ce-mi spuneai la mine pe blog, de pilda calciu iei? Daca nu vorbeste cu medicul poate o sa-ti dea niste suplimente. In perioada din jurul saptamanii treizeci (tu nu esti inca acolo dar depinde si de ce rezerve ai), miculuta ta isi intareste oasele si e mare consumatoare. Mananca si multe lactate ca sa-i furnizezi ce are nevoie. Mie doctorita mi-a recomandat si magneziu, asta pe langa deja obisnuitul Elevit. Dormi cat mai mult ca sa fii odihnita, ca-n ultimele luni se poate intampla sa suferi si de insomnie (desi nu neaparat) si de arsuri gastrice (foarte neplacute dar altceva in afara de a manca putin dar des nu prea poti face nimic). Sanatate si zile linistite!

vero spunea...

craciun fericit sa aveti si multa sanatate va doresc