Social Icons

luni, 27 decembrie 2010

La Multi Ani Stefania!

Desi azi e Sf. Stefan, ieri am serbat-o in avans pe finuta noastra draga, Bianca Stefania. Si cum nu i-am luat din mot de ziua ei, i-am luat tot ieri.
Si cum nana are cea mai frumoasa finuta din lume, in loc de turta i-am facut un tort, inspirandu-ma de aici. Am schimbat cremele; ale mele au fost cu visine si ananas. O combinatie super, zic eu, nu foarte dulce, nu gretoasa, usor acrisor, parfumat si aromat. 
 Si sectiune
Ea este micuta ochiasa albastrica

 Aici cautam ceva prin brad cu nana. 
Simt ca ma topesc cand se lipeste de pieptul meu si ma strange cat poate ea de tare
Era super entuziasmata ca nanu a dat-o cu frisca pe fata. De fapt nanu  ne-a dat pe toti cei prezenti cu frisca.
Si cand a venit momentul mult asteptat al alegerii de pe tava, va invit sa vedeti ce si-a ales mandra de ea
Si tot in zi sfanta a venit pe lume fiica verisoarei mele. Dupa o perioada mult asteptata, in care mai toti ne dadeam cu parerea ca bb e de fapt un baietel, de se lasa asa mult asteptat, azi a venit pe lume Marta Stefania. Bun venit pui mic; sa fii sanatos, iar parintii sa se bucure de tine. Sa va fie de bine Petro si Iulian!


8 comentarii:

Anonim spunea...

Ioiiii cat ii de dulce ochioasa! Sa va traiasca , nanasilor! Deci eu am vazut asa : ruj , pix si piaptan...am vazut bine? :-))))
La multi ani si din partea mea!

Anonim spunea...

De frumusetea finutei , am uitat sa mai zic ca toirtul arata demential....nici nu imi pot imagina ce vei face cu manutele alea doua cand va veni Mariuca pe lume....
Si doamna , da-mi voie sa spun ca arati demetial de bine , esti tare frumoasa si se vede ca sarcina te-a schimbat in foarte bine...emani fericire!
Te pup cu tot dragul!

Unknown spunea...

Ana, spre dezamagirea parintilor, Bia a ales exact ce ai zis tu: ruj, pix si pieptan. A atins vag banii si cheile, insa intr-o fractiune de secunda a insfacat pieptanul. Deci o si fie o cocheta si inca jumatate. Parintii s-au dezumflat ca nu a ales euroii sau cheile. Cred ca nu va fi o fata materialista.
Iar tortul: e prea bun. Imi fac si eu de Revelion. Multumesc de aprecieri, insa de acum incep sa ma maresc. Creste burdizanu, insa simt ca ma ia cu lesin de fiecare daca cand imi muta burta cum ii vine ei bine.

Momo spunea...

la multi ani dragalasei!:)

Anonim spunea...

Deci se face scriitoare? :D Eu asa zic! E grozav! Iti poate spune maica-mea, din experienta, ca se intampla alegeri mult mai proaste de pe tava aia :P.
Vlad
P.S: tu cum ai scris literele de pe tort? Eu le-am pictat cu un tub, ai facut altfel?
P.S 2: se vede bine Mariuca!

felis spunea...

La multi aniprintesei!!... Frumos tort!

Unknown spunea...

Multumesc tuturor de urari. O ador si o voi iubi mereu, chiar si dupa nasterea Mariucai.
Vlad literele le-am scris cu ciocolata topita, pusa intr-o punguta si facut o gaurica mica intr-un colt. Alta solutie nu aveam pe moment.

Lillee spunea...

Frumusica de ea. E tarziu dar tin musai sa-i spun si eu un calduros La Multi Ani celei mici. Sa fie sanatoasa si fericita.
P.s. ti-am vazut burtica :D
Te pup, aveti grija de voi!