Social Icons

duminică, 31 octombrie 2010

Treburi si trebusoare

Cum spuneam ieri aici, am prestat treburi si trebusoare casnice. 
In prima parte a zilei am fost la copii la dansuri. Daaa, am revenit la ei ca tare dor imi era de ei. Si cat ii admiram eu cum mai danseaza ei pe acolo, mi-am facut planul de bataie pentru acasa. Am incropit un menu cat de cat usor de facut. Nu-mi mai permit mult stat in picioare.
Si am crosetat repede o supa de pui. Trebuia sa fie ciorba, dar uitasem sa iau bors de la mama. A iesit demential de buna. Vlad o sa fac o poza la supa mea sa vezi de se compara cu a ta :)))
Cat a fiert supa am facut inventarul prin congelator. Si am gasit diverse congelate din care am facut niste briose cu carne. Am facut o parte solida din muschi, kaiser, cascaval ras, ardei rosu si ciuperci
 Si o parte lichida, asemeni compozitiei de clatite, dar o idee mai groasa
Le-am amestecat pe cele doua si am pus in forme de briose. Dupa care la cuptor cu ele pentru 30-40 de minute, depinde de puterea de coacere a cuptorului.
Am servit cu sos de pizza pe deasupra. E ca o pizza dar in alte forme. Pentru mine sunt super, domnului nu-i place ca nu-i pizza la tava. Sa nu servesti ca nu ma supar.
Si cat s-au copt frumoasele mele briose pizzoase, am pus si am framantat un aluat pufos si nelipicios din care am copt chifle. Initial am vrut paine de casa impletita, dar chefu mi-a pierit pe parcurs.L-am pierdut. In fine, chiflele sunt gustoase si mult mai apreciate decat briosele
Si dupa toate astea m-am jucat cu decuparea bostanului
Dimineata mi-am facut o ciudatenie culinara
Telemea tartinabila
Peste care am pus gem de caise
Faceti-va cruce, dar e strasnic de buna. O ciudatenie de gusturi. Daca asta s-a cerut, ce sa fac? Sa nu onorez comanda? Atat imi trebuie.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Dintre toate bunataturile construite de tine , singura la care am balit de-a dreptul , a fost telemeaua cu gem de caise...!!!!
Tare buna trebuie sa fi fost....iamiii!
Pupacim cu sarg graviduta gospodina!

Anonim spunea...

Hohoho, vreau sa vad pozele! Dar sa stii ca eu imi stiu lungul nasului si n-as indrazni sa ma compar cu tine. Sunt convins ca-i grozava. Daca pui poze, poate pui te rog si reteta, mai invat si eu ceva :D.
Vlad