Social Icons

joi, 21 octombrie 2010

Si iar "La Multi Ani"

Luna asta si mai ales perioada intre 13 si 21, e plina de aniversati pentru noi. Daca mi-ar fi permis bebe cred ca m-as fi destrabalat zi de zi pe la petreceri.
Insa azi e ziua de nastere a nanaselului meu drag. Eu de multe ori ma gandesc ca asa a vrut Dumnezeu, ca ei doi sa ne cunune pe noi. Desi cineva ii promisese domnului M ca il va cununa, uite ca rostuire au fost altele. Eu si nasul suntem doua balante veritabile, parca am fi tragi la indigo. Domnu M e copia fidela a nasei. Mai pe scurt: suntem doua tabere: grasii si slabii!
LA MULTI ANI NASU!
Sa fiti sanatos, mereu voios si la punga gros!
Si tot azi isi serbeaza ziua de nastere si singurul bunic ce mi-a mai ramas, bunicu Dumitru. E tatal mamei. 
LA MULTI ANI BUNICU!
Sa fii sanatos tataie si poate te gandesti sa mai lasi boalii mahoarcele alea ca nu-ti fac bine deloc(lupul moralist)

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ce nepotica despotica esti! Pai ce ai tu cu obiceiurile omului? Lasa-l sa-si faca si el placerile, ca daca ar fi toate asa rele cum ne zic medicii, am manca doar apa fiarta prin laser (si nici aia n-ar fi buna ca s-ar gasi o doamna de la UE sa ne zica ca laerul schimba radicalul hidroxil in ceva monstruos :D). Daca a dus-o bine pana acum, eu zic ca trebuie sa-i urmam exemplul :D.
Vlad

Anonim spunea...

Sa-ti traiasca , Vero! Sa sarbatoriti frumos!

Unknown spunea...

vlad eu zic pas in a-l urma pe bunicu cu mahoarcele. dupa un an si 2 luni de nefumat, inca mai cohai ca o oaie plouata. si oricum nu ma iau eu dupa ce zice dr.
multumesc ana :). serbam in vichend cred

Fetita Junglei13 spunea...

Sa fiti sanatosi cu totii.
>:D<