Social Icons

marți, 26 octombrie 2010

Efectele 2 in 1!

Mai nou asta e noul meu nume de cod: "2 in 1" sau "oferta speciala". Cica suntem 2 la pachet de 1. Nu ma deranjeaza atat timp cat stiu ca nu este spus cu rautate, ci din dragoste colegiala.
Un prim efect al "ofertei speciale" l-am descris aici. Iar azi am trecut la actiune. Inca din creierii diminetii am scos cizmulitele cu toc potrivit pentru gravide, am netezit frumos o bluza la baza gatului(Doamne iarta-ma, dar mi-a venit pofta de rochita azi:))))), am cautat prin 3 sertare o pereche de ciorapei grosi si apoi am mai dormit o ora. Dupa o serie de tropaieli si tipete de la vecinii de deasupra, m-am trezit mai revergorata ca niciodata. Si cu o pofta nebuna de viata. Oare nu fac a bine? In fine. Dupa tabieturile de dimineata am inceput a ma imbraca. Incet, incet imi placea nespus cum imi veneau hainele. Bluzica a luat forma burtii, rochia e cu pliuri in fata se observa mai greu. M-am rimelat si rujat, un scurt retus la o bubita nastrusnica iesita peste noapte. Si cu perfum! Cum sa uit tocmai perfumul. Pai ma lasa sa ies din casa? Neahhh! Mi-am luat hainuta lunga si ca o veritabila coconeasa am pornit la munca. Si aici toti au ramas uimiti, au pornit a-mi atribui fel si fel de complimente. Sa va zic cat mi-a crescut inima in "chept"? Nu se poate descrie in cifre, literele sunt insignifiante.
Un alt efect al "2 in 1" e ca, in timp, am observat ca toamna imi devine, incet, incet, amica. Incepe sa imi placa toamna, eu care nu o puteam suferea. De fapt, acum imi dau seama, ca nu-mi place atunci cand ploua. Si nu-mi place pentru ca nu ma pot plimba in voie, cat vreau eu.
Duminica, spre exemplu, a fost o vreme de vis: un soare cald, un aer dulce(da, aerul are gust pentru mine, nah) de toamna si l-am scos pe al meu la plimbare. Cum, nu cu masina? Nu dragul meu, pe jos!! Am fost la ai mei la masa si apoi am strabatut orasul de la un capat la altul. Am mers in vizita la niste prieteni dragi noua. Am traversat un parc unde domnu M ar fi vrut sa se hodine nitel. Poftim? Da esti gravid sau nu imi amintesc eu bine? Daca pot eu inseamna ca poti si tu. Ridica bucutele si hai la drum dragul meu ca mai avem cale lunga de batut.
Nu exagerez, dar cred ca am mers 2km pe jos. Incet, pas-pas, fara graba. Si eram treaza de la 5.30, ca noi avem grave probleme somnambulice. Recunosc ca la un moment dat m-a dus si cu masina dragul meu

Dar ne-au lasat franele si am renuntat. Tot mai zdravene sunt picerile noastre.
Si azi chiar daca cerne asa de sus, observ ca nu m-am indispus. O fi de la rochita :))) Abia astept sa ies la aer sa inspir si sa expir aer de toamna, un aer curat, dulce-parfumat. 
Si cum o sa mai descopar efecte ale ofertei o sa le mai impartasesc cu voi.
Si sa nu uit, LA MULTI ANI tuturor celor ce-si serbeaza ziua numelui azi, inclusiv pentru tataie al meu.

4 comentarii:

Unknown spunea...

Foarte frumos, plimba-te cat poti, respira aer curat, face super la bebe.:)))

CORA spunea...

Si se vede ca esti fericita!!!

Fetita Junglei13 spunea...

Nu mai inteleg ce e cu blogspot-ul asta.Nu se reactualizeaza,de fiecare data,cand vreau sa aprob mesajele imi zice security_token,nu stiu ce, etc, bla,bla.Aseara ultimele actualizari erau de prin Iulie,tu-i mama lui.
Mersul ep jos,il mentine pe bebe sanatos.
P.S- masina ati luat-o cu banii jos, cat consuma?

Unknown spunea...

Laura profit de orice zi cu soare si cer senin.
Multumesc Cora!
FJ13 blogspotul e hapciuparitic uneori. Masina e luata cu credit auto si consumul e relativ ok, maxim 7% in oras, 6 inafara