Social Icons

marți, 5 octombrie 2010

Cochetareala


De cand mi-s gravida am observat ca anumite chestii s-au schimbat la mine. In primul rand vestimentatia, mai bine zis stilul. Eu incap in aceleasi haine de pana acum lejer, desi in curand voi implini 4 luni. Si mai e loc la pantaloni. Dar as purta si fuste cu ciorap grosut sa nu raceasca cineva pe undeva. Si cu ghetute sau cizmulite cu toc daca s-ar putea. Mai scurt am observat ca imi place sa fiu eleganta, nimic rau in asta, dar cam diferit pentru cum eram inainte.
Daca inainte plecam la serviciu dandu-ma cu crema pe fata si maini si cu parfum in fuga calului, uneori chiar uitam de el, de asta e bun unul in geanta pentru orice ocazie, acum nu se mai poate asa. Mi-am facut un adevarat ritual inainte de plecare: cremuim frumos burta, fata, mainile, dam cu rimel genele, cate un pic de fond de ten pe unde e cazul, coafura perfecta, fiecare fir de par la locul lui, rujulet pe buze si unul in geanta ca nah, pe parcursul zilei mananc rujul, si parfum, cat mai mult parfum. Bine nu in exces, dar cat sa simta bebe ca masa lui e parfurmata, cocheta, aranjata si gata de serviciu sau ma rog, de iesit din casa.
Si am mai observat ca imi place la nebunie parfumul sotului, pot sa il folosesc si eu? :)))). Imi place nespus si after-shave-ul. Oare nu e bun de baut? :)) Intr-o dimineata se berberea frumos in baie(o diferenta intre a se bierberi si a se rade; doar kk se rade, barbatii se berberesc), iar eu incercam sa mai prind cateva momente de somn. Insa dintr-o data bebe s-a zvarcolit in burta si m-a tinut ca pe jar pana a iesit ta`su din baie sa-l miros. Cum i-a simtit mirosul s-a linistit, clar e al lui. 
Si de aici trag eu concluziunea ca o sa fac un cuc motocos care o sa se dichiseasca mai ceva ca o muiere :)))

10 comentarii:

Catrinel spunea...

Eu in perioada cat am fost insarcinata m-am simtit cea mai frumoasa din toata viata mea si la fel ca tine simteam nevoia de cochetareala.Va pup si va urez tone de sanatate.Un gand bun si pentru mama ta...sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine toate incercarile!

Anonim spunea...

Foarte frumos! Nu faci si victime colaterale? Se aude scrasnet de frane cand treci prin intersectie? :P In orice caz, bag mana in foc ca sotul e fericit :D. Colateral :).
Cat despre bebe cochet, frati-miu era asa si avea un succes nebun la fete. Daca il inveti si cum sa zica "sarut-mana" si "la dispozitia dumneavoastra, stimata doamna" cu siguranta o sa rupa inimi din scutece.
Vlad
P.S: nu mi-ai raspuns dincolo ce "otrava" preferi sa incerci :P.

Anonim spunea...

Ce bine ca poti suporta parfumul. Mie, la inceputul sarcinii, mi s-au schimbat complet mirosurile, de nu mai suportam nici basamul de rufe, nici detergentul de vase si a trebuit sa schimb aromele, ca sa zic asa. Am crezut ca pe parcurs o sa-mi revin, dar stii ce, nici acum nu-mi plac cum mirosacele produse. Deci, pe langa faptul ca esti cocheta esti si norocoasa. :P

Sarea in bucate spunea...

funny povestea ta....ma bucur ca inca iti vin hainele....mie nu:)eu am 5 luni..dar si cu primul am luat peste masura....sper cu al 2 lea sa fie mai bine:) vreau sa-ti dau un sfat..(il zic din propria experienta) cremuieste tot corpul...si eu m-am ocupat in prima sarcina doar de burtica si din nefericire am facut vergeturi in multe locuri(chiar si sani)poate tu ai pielea mai elastica si nu se va intampla..dar oricum e bine sa previi....in rest sarcina usoara :))si eu tot baietel am..cel putin asa mi-a zis la medic, o sa stiu si mai sigur vineri:)

Anonim spunea...

Heheheeeiiiii , dudulusilor...si cocheteilor , tare simpatici mai sunteti voi doi in unul....hhehehehe...tzucu-va muma pe frunce! :))))
Asa sa fiti mereu , cochetei....ca vorba aia cu haina face pe om e adevarata cu varf si indesat...
Sa fiti sanatosi!

Fetita Junglei13 spunea...

Sanatate...si chef de dat cu maclavaisuri,ca observ ca nu te lasa.

Blindius spunea...

Moamă,şi dumneata eşti însărcinată!
Am lipsit,nu glumă!
Îţi doresc multă sănătate şi fericire în viitor,cu ocazia aceasta.
Orice ritual ai nevoie,să nu eziţi să-l faci dacă te simţi mai bine!

Unknown spunea...

Ioana asa ma simt si eu, mai frumoasa ca oricand. Si nu degeaba se spune despre femeile gravide ca sunt foarte frumoase si au o sclipire aparte in ochi. Multumesc ca te gandesti la mama mea. Am inima cat un purice, maine e ziua cea mare. Abia astept sa ajung la ea si sa o strang in brate si sa-i dau din puterea si optimismul meu.
Vlad lumea din jur a remarcat ca ceva e schimbat la mine. Insa se pare ca pe undeva prin caminul conjugal am stranit ceva semne de intrebare: ca de ce asa, ca inainte nu, ca cum de, ca inainte nici nu pomeneam. Ca-s gravida, de aia :))) Si sa stii ca o sa-l educ sa franga inima tuturor inca din pampers :))
Cris si tu esti o mamica frumoasa. Cand e ziua cea mare de intalnire cu bebelina?? Abia astept sa ne dai vestea.
Just Me sa stii ca nu ma dau in laturi de la mancare. Ma alimentez sanatos, mai sanatos ca oricand, fac si miscare in limita posibilitatilor, insa acul cantarului nu urca, ceea ce ma bucura nespus. Insa trebuie sa am mare grija ca nu trebuie sa iau mult. Oricum mi-e foarte bine asa. Multumesc de sfat, sa stii ca au si ei parte de un tratament de cremuire aparte. Acolo e sectorul sotului :))))
Anuta multumesc mult de urari si de vorbele frumoase. Pup iu tu :)) Si pe furia rozachie.
FJ13 sa stii ca nu fac abuz de maglavaisuri ca nu prea ma simt ok. Vreau pielea sa respire. Dar mai ajustez cate un incornorat de cos aparut din senin. Sau cate o ciupitura de tiranuzauri, ca deh, eu am si acum.
Blindus sa stii ca ai lipsit bine. Chiar ma gandeam unde ai disparut. Sa stii ca nu ezit in a-mi face toate motocurile si pohtele :))

Anonim spunea...

Sarut-mana Veronica,
Sper ca ai aflat vesti bune de la doctor si mama ta e bine :).
Daca nu ma insel azi era ziua cea mare. Sper ca te-ai linistit.
Vlad

magda spunea...

Vero draga,cred ca o sa ai un baietel foarte cochet!