Social Icons

duminică, 23 iunie 2013

Pe scurt...asa

Am lipsit o vreme din peisaj. De lene. De somn. De netimp. Nimic nou sub soare, doar ca incepe sa se cunoasca burta, nu ca as fi fost vreo plata pana acum. M-am ingrasat! Dukan, unde esti tu Dukan?! 
Fata de sarcina cu Mariuca, acum poftesc. Si poftesc la fructe, musai sa fie reci, la legume, dar nu de toate, as manca cartofi cu rozmarin si telemea pana sa-mi vina rau, insa stiu sa ma opresc la timp. Poftesc la bauturi reci, sifon din categoria bauturilor fara alcool. Si poftesc la BERE cu alcool. As bea butoaie intregi cu bere!
Deocamdata nu stim, ecografic, ce sex are bebe, insa pentru noi este deja BAIAT. Are nume, asa tot ce ii trebuie! Eu nici nu ma pot gandi la varianta fata. In august aflam sigur. Nu cred ca o sa fie bai mare daca Nemescu ne va zice ca in loc de cuc o sa avem tot o puta. Mihai cica e obisnuit deja cu fetele, are experienta, insa simt eu ca sufletul lui pofteste la un cuculin. O fi din cauza asta? :))
Mariuca incepe sa constientizeze ca familia se va mari. Spune ca "mami coca buta", vine si ii da pup si ii face "draga-draga". Aaaa, sa nu uit, NO MORE PAMPERS. Ziua, de mult am renuntat la el si de vreo 2 -3 saptamani nu mai face nici noaptea in pat. AM FATA MARE!!! Am asteptat-o pana sa fie pregatita si lasand copilul sa faca totul DOAR atunci cand este pregatit, nimeni nu este tensionat si frustrat. 
In rest totul e liniar: casa, serviciu, cresa, gatit, acum mai putin ca e prea cald. 
Sincer am nevoie de o evadare din peisajul asta. As vrea la mare, pentru copil, insa nici muntele nu e de lasat. Vreau sa merg sa uit o vreme de tot si de toate. Sincer as pleca singura, insa o sa-mi fie nespus de dor de toata rutina. Vad eu cum le impac.
Hai va pup si ne mai auzim.

2 comentarii:

Vladen spunea...

heeei ce grozav, e inca Theodor numele? Daca poftesti mancare inseamna ca e baiat? Ca noi suntem fomisti, mi s-ar parea foarte natural sa poftim inca de acolo. Cand se naste?
Si eu dupa o fata as vrea baiat. Sau dupa baiat as vrea fata.

Loredana spunea...

Felicitari! Sarcina usoara sa ai!