Social Icons

sâmbătă, 17 decembrie 2011

Pregatiri

Ca fiecare "oama" gospodaroasa, am inceput pregatirile de Craciun. De fapt m-am apucat de facut liste si listute: de cumparaciuni, de ce trebuie facut, cand trebuie facut, ce as vrea sa gatesc. Si uite asa trece vremea si eu tot ma pregatesc, de o sa vina Craciunul si eu pregatita nu o sa fiu.
Am fiert azi sunci, jamboane si alte cele. Miroasea demential a moare de varza cu usturoi, cimbru, leustean, busuioc si ce am mai gasit la indemana sa pun in oala. Si odata aceasta aroma fiind raspandita in casa, am potentat-o si cu ceva parfum de portocala. Zapada si bradu mai lipseau si gata, sa vina Mosu.
El deja a inceput sa vina pe la unii, care desi nu prea au fost cuminti, Mosu s-a indurat de ei si le-a mai adus o jucarie. Si nu Mariucai i-a adus jucarie, ci tatalui ei. Un set de masini de pompieri, mortea lui, cu garaj, semne si alte scheme. In fine, mi-a placut si mie asa ca merge. 
Si cat unii nu mai contenesc sa se mai shoppinguiasca, alti adorm pe baricade
si cu suzi sub nas, da?
Voi cum va pregatiti de Craciun? Ce faceti bun??

1 comentarii:

Anonim spunea...

Si n-ai pus tu o poza cu masinile alea de pompieri? Hai mai, tu crezi ca doar domnului tau ii plac? Asta-i post cinic! Ne dai cu ele pe la nas si cand colo ciu-ciu. Eu m-am uitat la post de mai multe ori, ca tot speram ca apare sub domnisoara macar o masina de pompieri! Si nimic!
Vlad