Social Icons

joi, 8 decembrie 2011

Dor de voi

Cucu-bau! Careva acasa? Staiti sa sterg colbul intai, ca de cand nu am mai dat pe aici, puteti sa-mi scrieti si o scrisoare. 
Asa...colbul fiind sters, va salut dragii mei prieteni bloggeriti. Imi lipsiti foarte mult, numa` ca timpul a devenit dusmanul meu nr. 1. Si de ce zic asta? Lasand la o parte una bucata devoratoare de timp, aka Mariuca, m-a impins pacatul sa ma feisbucuiesc si eu cu lumea trendy si uite ca mai mult dau pe acolo decat pe aici. Dar nu-i asta baiul principal. Al meu om mi-a facut lipeala cu un joc de pe feisbuc asta. Stiti cum e ramia, da? Cand se prinde de tine greu mai scapi de ea. Asa si eu cu jocul meu. Cat era fata mai mica, nu prea il bagam in seama. Ne dadeam noi rotocoale unul altuia, dar de cand copila mea a mai crescut si poate sta si singurica, sub atentul meu ochi magic, si dai si lupta, si construieste case, podete, afaceri, gradinite, scoli la jocul meu. M-am capiat lume. Tampenia asta de joc mi-o spalat creierul. Si eu care credea ca singurul meu neuron care a mai ramas intreg, poate ma aduce pe drumul cel bun, de unde? Ti-ai gasit. Acum va scriu si cu un ochi sunt la joc. Nebuna, nu?
Dar sa va mai zic de noi. Suntem bine, sanatoase, stuchiti-ne sa nu ne deochem, mancam cand vrem si ce vrem, mananca noaptea cat nu mananca ziua, dar asta o vom rezolva-o noi candva. Puteti sa ma judecati au ba, dar eu am imprietenit-o, usor-usor, cu maria sa tronul, aka oala. Dimineata avem tabieturile noastre, intre un Morar si un Buzdugan, ne mai hlizim, ne mai invartim si facem de toate pt toti. E fericita nevoie mare de realizarile sale. Dar si cand nu vrea sa stea, nu stricam noi aliantele bi si colaterale. Respectam dorinta copilului.
A crescut atat de repede, sa nu zic si frumos, da? Stiti, cioara isi lauda puii, da? Nu stiu cand creste? Sincer. Daca eu la ora asta nu dorm si mai ma uit la ea, cand creste? Cat nu ma uit, ahammm, am inteles. Parintii nu trebuie sa vada cand cresc copii.
Am emotii cat China de mari. Sarbatorile de iarna au o semnificatie aparte pt mine, iar anul asta le vom serba pt prima data in formula extinsa. Deja ne-am interesat de saniuta, numai sa ninga acum. Ne-a adus Mos `Calaie fasulet, deci trageti singuri concluzia cat de cuminte a fost, da? Iar buncii i-au adus un pui de urs, asa ca ea. Numai ca puiul e mai mare decat ea. Dar daca ii aduce un urs, oare cum erau ei? Simpatici oricum.
Va las ceva poze de actualitate






dar ne gasiti aici sau aici 
Va pup!!!! Ma duc la jocul meu!!!

6 comentarii:

Fetita Junglei13 spunea...

>:D< Aseara ma gandeam la tine.
Sincer,n-am citit postarea acum,n-am timp,dar am vazut ca ai scris si mi-am zis sa vin sa te salut.
O zi buna fetele,eu revin diseara.

Catrinel spunea...

Waw! Poate iti trece pasiunea pentru joc si va vedem mai des :D Va pup! E tare frumusica printesa si numai buna de giugiulit, pupacit si morfolit. :)))

Fetita Junglei13 spunea...

Gata,am citit.
Sunt fana tatalui,cu permisiunea voastra.
Intrebari: dar mama a fost cuminte pentru Mos 'Culaie?Mama a slabit?
Sa fiti sanatosi!
Nu pot intra acolo,unde spune ca va pot gasi,pentru ca "function disable".Nu stiu ce-i si de ce nu.
Alooo,mama,lasa cititul comentariilor,ai grija la capriorul ala de la cladirea ailalta.
Va pup si va imbratisez cu drag >:D<

Unknown spunea...

FT13 sigur, cum sa nu. Deja la auzul vestii i-a mai crescut putin pipotele. La mama a venit cu bucuria si fericirea lor. O sa-mi eu singura Moasa :))
Noi va pupam pe toti si va imbratisam cu drag

misha spunea...

Toate ca toate, numai sa nu zici ca n-ai in casa 2 (doi) oameni cu scaun la cap.....singurii de altfel :)))

Pupam cu drag "formula extinsa"

Ana-Maria spunea...

Sa fiti sanatosi toti 3 si sa petreceti sarbatorile cu bucurie!
Tare a crescut Mariuca!
Va pup!