Social Icons

marți, 26 iulie 2011

Oare cand?

...trece timpul atat de repede? Ieri a fost luni, azi e marti si acusi e duminica si sa mai duse o saptamana.Si o saptamana cu inca o saptamana si cu inca o luna se facura de acum 4 luni de cand domnisoara 3xM imi umple viata de bucurii.
Pana sa apara imi imagina im fel si chip cam cum ar fi sa am un copil: as face asa si asa, nu as face asta nici in ruptul capului, insa dragilor, socotica din gand nu s-a potrivit nici gand cu realitatea. Ma inmoi la fiecare zambet strengar al ei, la fiecare gangurit si la fiecare atingere. Ii multumesc Domnului pentru acest vis implinit si Il rog, ca peste ceva ani, sa ne ajute sa-i daruim si un fratior. Nu ne suparam de iese surioara.
Au trecut 4 luni de cand strada mea e luminata mereu de un soare imens, chiar si atunci cand se anunta cod galben de vreme rea. 4 luni cu bucurii, spaime, rasete si plansete. 4 luni de magie, caci cam asa e viata mea, precum o magie, in fiecare zi altcumva, chiar daca personejele sunt aceleasi.
Din pacate nu avem poze recente caci tati a reusit sa strice aparatul. Dar ne-om cumpara noi altul cat mai curand. 
Incerc sa atasez un filmulet care surprinde un moment ce-mi place teribil

Ce ma bucura cel mai mult e faptul ca inca este alaptata exclusiv la san. Si cred ca v-am zabzaucit de cap cu alaptatul, insa mi-am dorit extrem de mult acest lucru, drept pentru care nu am renuntat nici atunci cand devora biberoane cu laptic, iar sanii meu se uitau palizi la ea. Dar foame face minuni si cand te astepti mai putin, uite cum sare norocul. Simt ca ma topesc atunci cand pune manuta ei mica si firava pe sanul meu si-l tine strans ca nu cumva cineva sa i-l fure. Si-n tot acest timp, daca ar putea, m-ar tine si de mana sau de deget sa fie ea convinsa ca nu plec niciunde de langa ea.
Saptamana trecuta am avut un episod mai putin placut. Cineva pe strada mi-a deocheat-o, desi are rosu la manuta. Sunt oameni cu priviri negative si imediat s-a lipit de ea.
Duminica am dus-o sa o impartasim. SIncer aveam emotii, nu stiam cum se va comporta. Insa spre norocul nostru, totul a decurs foarte bine. A papat toata impartasania si a dormit apoi un ceas peste ora ei obisnuita de masa.
Asa arata un pui de om obosit

Te iubesc minune mica si-ti doresc tot binele din lume. Te imbratiseaza mami si tati!

3 comentarii:

Catrinel spunea...

La cat mai multe lunite fericite si pline de zambete! Va pupam!

Lillee spunea...

Doamne cat e de scumpa si ce frumos povestesti tu aici ca parca imi vine sa ma apuc si eu de treaba. :))
Prin cuvintele tale descopar bucuria de a fi mama... si ma intreb: oare chiar atat de mult iti schimba viata o minune mica? Se pare ca da. Sa fie sanatoasa mititica si sa va bucure.
In filmulet cea mica era tare surprinsa si maia arunca cate un ranjet strengaresc. Se amuza pe seama taticului, cu siguranta :))
Va pup, sa fiti sanatoase si implinite. :*

Anonim spunea...

Ce mare s-a facut!!


La multe lunite fericite inainte! :)