Social Icons

joi, 9 iunie 2011

Tot io...leidea

Pornesc azi serialul "Io=Leidi" sau nu :))
O să povestesc faze năstruşnice pe care numai io şi numai io pot să le fac sau să mi se întâmple.
Ieri, ca de exemplu, îmbrac minunăţie de Mariuca, mă îmbrac şi eu, că nu aveam să ies goală şi hai de ne-om plimba. Ieri am avut întâlneala cu o bună prietenă şi ea mămică de o minunăţie pe nume Ema, mai mare decât Mariuca. 
Dar înainte de a ieşi din casă, bunăvoinţa din mine ce-a zis " Ia să luăm şi gunoiul că n-o fi bai". Aşez copilul în căruţ, ne luăm poziţia se start, dar gunoiul un` să-l pun? Doar nu în căruţ lângă copil. Şi îl pun frumos în coşul de la căruţ. Ajungem jos, aşez copilul că de la coborâtul treptelor s-a hâit niţel şi nu puteam să ne prezentăm la întâlneală aşa hâite. Şi pornesc io mândră de mine şi cu un copil atât de frumos la plimbare. Şi merg, şi merg, şi iar mai merg şi mă întâlnesc cu mami de Ema, Dinuţel. Şi vorbim şi ne plimbăm şi culeg informaţii preţioase de la ea. Am străbatut ieri cam 3/4 din oraş. 
Am plecat cu vreo ceva din casă, care trebuia aruncat la tomberon?
Într-un final ne despărţim, io în drumul meu, ea în drumul ei. Ajung la magazinul de unde cumpăr pâine de obicei şi să scot din coşul căruţului pormoneul. Şi ce găsesc io în coş? Un sac cu gunoi? Cu pamperşi kkciţi şi pişorciţi de Mariuca? YES!!!! DDAAAA!!! Ăla era. Dă-ţi două leideo că eşti dusă cu vaca.
Ce pungă cu gunoi menajer a mai fost atât de plimbat prin aproape tot oraşul??? Hă??? Al meu!!!


Va urma...

8 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Draga mea...esti dementiala! Vreau sa spun ca am ras cu lacrimi....esti o adevarata leidi! :))))) parole! Crede-ma ca treaba asta , printre multe altele ce au fost sau vor urma , fac parte din ale mamicilor activitati itense.Bun venit , cu drag , in lumea mamelor! :)))))
By the way , punga de gunoi ti-o tinut de noroc , este? :P
Pup doamna si domnisoara!

Catrinel spunea...

Ha-ha-ha!!!Asta nu e nimic :)) Noi am adus tocmai de la Iasi (vreo patru sute si ceva de km) sacul cu gunoi :)))
Important ca plimbarea v-a priit :D
Va pupam!

Veronica spunea...

Anuto deci asta e? Nu e nimic anormal la mine, nu? Nu m-am tacanit.
Deci se mai ezista gunoi mai plimbaret ca al meu. Bun asa.
Va pupa fete;e

Dinutel spunea...

Tare povestirea, numai ca eu nu am vazut sacul cu gunoi, nici ca am bagat de seama :)). S-apoi draga mea, eu de cand is mamica uit o groaza de lucruri, ma gandesc numai cand a mancat, cand a facut fata aia sau aialalta si uit, uit, uit.
Oricum esti o leidi!
Va pup pe amandoua si astept sa mai citesc povestiri din seria leidi

Miha spunea...

Mai plimba si al meu sot punga cu gunoi cate o zi intreaga prin tot orasul. :)) Nu esti singura! :)))

Lillee spunea...

:)) Cat de tare, am ras zdravan. Sunt invidioasa pe gunoiul ala...

Liana10 spunea...

O leidi ramane leidi chiar si cu o plasa de gunoi rasfatata prin tot orasul ;-)

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!