Social Icons

joi, 9 iunie 2011

Mi-s o leidi :)))

Dap, mi-s cea mai leidi dintre toate leidili din lume. Io si nimeni altcineva. Poate doar fii`mea, dar e prea mica de leidit ea :))
Zilele trecute ma ferchezuiesc sa ies cu mandra afara, la aer curat si nepoluat. Era sa ma uit in oglinda de atata admirat si impopotonat. Aranjez si printesa mica, ca nu se poate altfel si hai de-om merge. Sa precizez, ca exact in tocul usii imi dau seama ca alti papuci ar merge la costumatia mea. Si ma intorc dupa ei, ca altfel m-as fi plimbat cu suspine.
Odata ajunse afara, nu ne mai incapeam in piele de fudule ce eram. Pana cand ce sa vezi, parca un papuc incepe sa devina mai larg si mai larg si...hop pasesc cu minunabilul meu piciorus fin direct pe asfaltul clocotit. Si unde e papucul? In urma. Vai, nu se poate. O leidi asa ca mine sa i se rupa papucul in buricul targului? Si cu copil mic dupa mine? Vai nu se poate!!! Ce ma fac? Papucul era complet compromis, nu aveam ce sa ii fac, macar sa ajung pana acasa sa iau altii. CE MA FAC? Sa merg descult? Ei ahh, da se poate?! O leidi asa ca mine sa se mizereasca pe piciorusele-i fine? Sun pe mama.
- Alo, mama?! Uite io am facut pana.
-Cum asa? Da de ce ai iesit cu masina?
- Nu-s cu masina, sunt pe jos. Mi s-a rupt papucul.
- Unde?
- In plin centru targului. Te rog vino si salveaza-ma. Adu-mi ceva de incaltat.
Si lume trecea si admira una bucata pupaza mare descult si una bucata pupaza mica ranjind in carut.
Asta se intampla intr-una din zilele trecute.
Azi, la fel, modeala si cochetareala de nu mai era nimeni ca noi. Cand sa ies pe usa, mai parca astia au anuntat ploi cu averse. Si ca o mama grijulie ce ma stiu, ma intorc sa iau umbrela. Siiiii instinctiv ma aplec si pun in cosul carutului o pereche de papuci.DE CE? Sa fie acolo. Daca ma dor picioarele, sa am de schimb. Ca aveam traseu lung de parcurs.
Si cum mergeam io asa gratioasa ca o zambiluca, ceva mi se pare in neregula cu papucul meu drept. Cand ma uit: S-A RUPT!!! Si asta??? Nu se poate? Ce ma fac? Eii, de data asta aveam papuci de schimb.
MORALA: Faceti-va inspectia tehnica a pupucilor inainte de a pleca de acasa. O pereche de papuci de rezerva sunt bineveniti oricand in geanta.

3 comentarii:

gaby's blog spunea...

vai ce m-am mai distrat :)) am râs copios! Bun sfatul tau!
O dupamasa frumoasa sa ai!

Unknown spunea...

ma bucur. asta e si scopul...sa va distrez

Daniela spunea...

Esti mortala... m-am distrat pe cinste, multumesc mult... Asta cu papucii e usor ca faci schimb, e mai greu daca se rup ciorapii si tre'sa mergi cu firul desfirat, mama ce vorbe zic, pina la primul magazin si daca are wc si pentru consumatori, e si mai bine... Pupici si-o seara placuta, leidi !!!