Social Icons

miercuri, 22 iunie 2011

Azi

De fapt in seara asta. Stateam de vorba cu cineva si incercam sa ma concentrez maxim sa nu bag in seama tampeniile si ineptiile ce le debita. El vorbea, Mariuca era cu cracii pe carut, al  meu il aproba tamp pe individ si eu imi fixasem un punct pe perete de peste strada si ma concentram. Si cum ma uitam eu asa fix, un din asta al strazii, vagabond betiv ii spun eu, isi scoate socoteala si urina. Am ramas tampita. Si de atenta ce eram si in plina concentrare am reusit  totusi sa spun ca ala se urineaza in fata mea, iar eu ma uit in scula lui. Si masculanii astia doi ce erau cu mine au avut zero reactie, sa-l mustruluiasca, sa-i zica macar ceva. Am crezut ca fac tensiune 400 si nimic altceva. 
M-am burzuluit putin la ei si ei nimic. Ei lasati coconilor ca intr-o buna zi o sa simtiti ceva cald pe picior si nu o sa stiti ce e si de unde vine. 
Da putea fi un copil in locul meu, cum stati asa nesimtit de nepasatori si nu luati atitudine. L-as fi scuturat eu pe scarba ai de betiv, dar ce avea sa zica lumea:"daca barbatii aia nu zic nimic s-a gasit ea mai breaza sa-l mustruluiasca pe ala."
Imi vine nu stiu ce sa le fac la barbatii astia molai si nepasatori.

2 comentarii:

sarah spunea...

ops Vero,foarte neplacut incidentul.daca asta se intampla in fata sotului meu nea' Alcool ala nu mai ajungea acasa ci la urgente indiferent daca eu as fi fost prezenta sau nu.cum s-a intamplat de sotul tau n-a avut nici o reactie?!?sper sa nu ti se mai intample asa "frumuseti de situatii".pupici

Lillee spunea...

Poate nu au auzit... deh, incerc sa fiu de partea masculilor. Presimt ca voi fi si singura...:))