Social Icons

joi, 10 februarie 2011

S-o pupe masa de desteapta!

Stiti vorba veche, antica si de demult: fiecare cioara-si lauda puiul, da? Ei asa si eu, ma laud cu asta mica pe unde merg si cui apuc. Deja e selectiva de mica si cand nu-i convine ceva si mai ales de cineva, te trateaza lejer cu spatele. 
La prima intalnire cu dna doctor, cu care am decis sa nasc, a stat numai si numai cu spatele si asta pentru ca dna. dr. s-a cam zburluit nitel la mami. Insa spre finalul consultatiei, cand dna. dr. ne-a vorbit mai frumos si mai cald, a mai aratat cateva ceva. 
Sambata cand am fost la morfologia de trimestru III, a fost atat de dezinvolta si prietenoasa cu dna. dr. ca si ea s-a mirat, de un asa copil cooperant. Si pe aceasta dna. dr. o vazusem atunci prima data in viata noastra. Dar pentru ca ne-a vorbit frumos si ne-a bibilit frumos cu sonda, am fost fete cuminti.
Ieri, am primit o oferta de la o clinica privata, sa fac un 4D gratuit. Am stat cam mult si am asteptat, ceea ce a deranjat-o pe asta mica. Aici seamana cu mine, nu-i plac persoanele care nu stiu ce e aia punctualitate. Si cand ne-a venit randul si am vazut ca tantilea alea se invatau pe noi sa foloseasca sonda pentru 4D, ne-am suparat atat de tare ca nu a vrut sub nici un chip sa arate ceva. Cu greu au prins o talpita, insa cand sa o pozeze, s-a miscat si nu le-a mai iesit. Le-a pus nervii pe bat la tanticile de ieri si le-a jucat numai feste. Cand sa faca si ele ceva, ea se misca. Si eu de colo, in calitate de mama protectoare, am rugat sa nu ne mai necajeasca, ca daca nu vrem, nu aratam nimic si plus de asta, se razbuna pe mine. Aici, am minciunit putin, ca deja ma disperau alea cu setarile lor si cu fitele ca, vai nu sta. Pai nu sta bre, ca nu ii place de voi, simte copila ca sunteti tute amandoua si ea nu e pe post de cobai pentru voi. Intr-un final am iesit de acolo, sotul dezamagit, eu razand cu gura pana la urechi, el nervos, eu cu un zambet tamp pe fata. Si i-am explicat de ce eu rad si atunci si-a dat seama, ca asta mica chiar daca imi seamana leit la chip, cel putin din poze, insa la caracter e tot tasu. I s-a cam zbarlit parul pe spinare si i-am spus atunci: "Cand s-o zburli asta mica o data la noi, nu o sa nimerim amandoi subpatul sa ne ascundem" :))) Si am simtit eu cum i-au crescut pipota si ficatii in el de mandrie ca seamana si cu el fata la ceva. 
Sa-mi fac griji sau nu, mai vad, dar cu doi incapatanati din astia care nu se urnesc deloc din a lor, nu stiu zau pe unde o sa scot camesa.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Pai eu zic ca de aia era gratuit, ca voiau sa invete fetele setarile si n-aveau victime :D. Fiindca atunci cand dai banul, ar prinde bine sa stie tanticile setarile ca altfel le arunca platitorul tata, pe geam, cu reactie. De unde si reclama cu gratuitul. Pentru practica. Eu le-as evita pe viitor.
Vlad
P.S: in general 4D semnifica ca a patra dimensiune e...timpul...ce daca se misca bebe?! Trebuiau sa scada expunerea, sa stabileasca centrul, sa faca maxima proiectie...si gata. Ca la microscoapele nevesti-mii cand fac live cell imaging. Dar erau evident proaste.

Unknown spunea...

nu m-am dus pt ca era moca, ci pt ca e clinica la care am mers de la inceputul sarcinii, mereu am fost multumita de ecograful in sine, am reusit sa vad suficient de multe impreuna cu dr. am mers pt ca mi s-a spus, ca ar fi posibil sa vina si medicul nou cu care vreau sa nasc.

Anonim spunea...

Nu, nici n-am zis ca tu te-ai dus de aia. Am zis ca de aia pun astia genul asta de anunturi. Ca sa isi rodeze aparatura si sa-si invete personalul. Voiam sa zic ca n-o fac din bunatatea inimii lor, au interese...
Vlad

Anonim spunea...

Alea erau niste proaste rau , bre mamico! Vorba lu' neica Vlad: de aia era gratis , ca ele nu stiau sa utilizeze scula 4 D si au dat-o la de-a moaca sa vina lumea sa faca ele esperimente! Mama lor de bandite...
No , las' sa fie sanatoasa mandruta mica si ca sa nu fim eu cu Marius singurii care stam drept in fata Luanei , lasa sa fiti si voi :-D , aici e treaba cu capra vecinului...hahahahahahaha...
Pup fetele fudule si salutari la taticul nerabdator!

Unknown spunea...

la clinica cu pricina se facea 4D si pana sa vina astia de la firma cu ecograful sa arate ei la medici setari si alte chestii.
faza e ca doar 2 mamici au avut gratuitate, cat au considerat ei ca e necesar sa explice doftorilor. restul au platit. macar bine ca nu am dat bani aiurea si sa plec si cu buza umflata.
Ana deci cu capra vecinului umblam :))) eu ma fofilez repede si il las pe Max cu fii`sa sa se descurce. sa vad atunci care lasa de la el si cat :))) presimt ca vor fi cutite ascutite prin aerul casei noastre :))))))

Lillee spunea...

:)) Eu cred ca ar trebui sa te mandresti de caracterul micutei. Decat sa se lase calcata in picioare, mai bine asa. Are demnitate si tarie de caracter. Cat despre tine si cum o sa-ti scoti camasa...aici nu mai stiu :)) Dar ne povestesti tu :)

p.s. daca mosteneste "arta scrisului" de la tine, s-a scos.

Daniela Addario spunea...

Lasa ca o sa te descurci, asa ca mine... ca si a mea tot cu tat'su seamana, dar el e mindru tare...
Imi place titlul... ai dreptate, fiecare isi lauda cioara... a mea s-a mai albit intre timp, ha, ha...

realbadpisy spunea...

felicitari! pt faptu; k o sa deiv mami si Roby a mea de abia asteapta sa se joace cu fetita ta :P

Anonim spunea...

Vero, au trecut deja 5 zile si n-ai scris tu nimic!!? Hmmmm, ne este dor de scrierile tale! :)