Social Icons

vineri, 24 septembrie 2010

Nevricioasa

Da, sunt nevricioasa. Pai cum sa nu fii daca nu gasesti nici un kkt, scuzati expresia, in targu` asta. Am primit camera foto de la cumnata mea. Bunnn, aceeasi fima ca al meu insa model diferit, insa ciu-ciu sa mearga acelasi cablu de date. Si cum cardreader-ul de la laptop nu merge, hai de-oi cauta cablu de date. Nu se este. Nu am vazut asa ceva pana acum...Beyyy pe ce planeta traiesti. E un  model de tot rasu, banal si tu spui ca nu ai vazut asa ceva? Fereasca sfantu. Inseamna ca la Stuchisani de Vale de unde vii tu nici de curent nu s-a auzit. Dap....in fine. Ma inham cu rabdare si mai caut. Daca nu, lansam o comanda virtuala spre disperarea domnului M. Dar ce sa fac frate ca acusi se umple aparatu de poze. Si am atatea poze sa va arat. Uhhhh. Da o scot eu la capat si cu asta.
Pana una alta va zic ca cica se cunoaste burta. Nu ca as fi vreo silfidica si vai Doamne, am burta. Se vede burta de bebe de acum. Asa ca....trebe plimbata cat ne mai permite timpul. Si la plimbare nu pot iesi orisicum, ci doar imbracata cu chilotii pe dos, ca de nu....ptiu deoache ce te prinzi asa repede de mine?! Ma deochi tare repede. Si nu e o superstitie sau vreo nebuneala de-a mea. E chestie patita. Noroc de niste babe vrednice in ale descantecului ca m-au pus pe picioare. Si ma amuz teribil cand ies si vad babele cum ma studiaza din fund pana-n calcaie si apoi pana in ultimul fir de par....si ala super scurt, ca deh, la mine revine vara, nu iarna, si le zic in gand ca am chiloti pe dos si nu se prinde azi, poate maine :)))))) 
Sau sa va zic una tare. Trec intr-o zi prin fata bisericii, de fapt drumurile mele sunt prin fata unei biserici si de fiecare data imi fac o cruce mie si una la bebe. Si o baba nedumerita ma intreaba ca de ce mi-am facut cruce la burta, ma doare? Nu mamaie, am un copil acolo si i-am facut si lui o cruce mica, sa-l ajute DUmnezue sa creasca mare si frumos. Si hop baba isi face si ea o cruce. "Da esti gravida mamaie?!" "Nu maica, dar nu se stie!" E grele rau de tot cu astia inaintati rau de tot in varsta.
Pana una alta va pup si va doresc cele bune si rugati-va sa gasesc ceva sa descarc pozele, ca de nu....iau alt aparat dotat 1000% :)))

8 comentarii:

Anonim spunea...

Tu Veronicule , cu babutele te dixtrezi de numa'....io asa fac! :D
Ptui , sa nu-ti fie de deochi...abia astept sa vaz poza cu burticutza de gravida....cred ca arati demential!
Salutari la gorobetele Teo si pup mamicuta ce il poarta!

Anonim spunea...

Vero, cumpara un cititor universal de carduri (din acela ce se conecteaza prin USB la computer). Scapi de problema definitiv si se gasesc peste tot. Ai insa grija, daca aparatul tau e SONY (variantele micute), ca nu toate cititoarele "universale" pot citi memory stick-ul lui Sony (intreaba-l pe prostanul care-l vinde daca poate SONY). Daca nu vrei sa te bazezi pe el iti spun eu cum sa le recunosti (daca ai SONY).
Vlad

Unknown spunea...

Anuta draga mea, babile e pretenele mele. Ma amuz de ele, fereasca sfantu. Gorobete Teo fu azi cam neastamparat. Cred ca isi cere drepturi din ce in ce mai mari. Dar ii bag acusi un bat arzator de cannabis si il linistesc.
Vlad asa e maica. Sony mic detin, w170. Un pic mai profisionist decat al meu. Si sa stii ca asa e. Am incercat cu un card-reader si nu a mers. Deci invata baba sa stie a cauta cardreader bun sa nu ma duc apoi la magazin si sa i-l dau aluia intre felinare :))))

Anonim spunea...

Bun venit in club si eu si doamna tot SONY (dar al ei e din ala mare). :P Iti fac un post la mine pe blog (vreau sa iti pun si o poza, ca sa fie clar).
Vlad

Fetita Junglei13 spunea...

Deochiul asta mie-mi da m,ulte dureri de cap.Nu credeam,desi din copilarie o pateam.Acum, beleaua e alta,simt cum ma deochi,din cauza ochilor,dar pot sa le descant si altora (furta si rasfurat,de atatea ziceri,chiar sting si carbuni),numai ca apoi ma ia pe mine cu "leasin".Nu iau nimic pe doc,nu conteaza rosul sau alte culori,ca tot ma deochi.
Asa ca fugi deochi dintre ochi...

Anonim spunea...

Sunt si eu curios, de ce deochiul afecteaza doar femeile? Nu am auzit pana acum nici un roman (barbat) plangandu-se de asta. Sau nu-si dau seama? Si exact in ce consta? Adica sa zicem ca m-a deochiat cineva, cum functioneaza, ce patesc? Care-s consecintele? Cat tine? Cum imi dau seama ca e de la deochi si nu de la altceva (o cauza alternativa)?
Veronica, scrie si tu un post in care sa dezbati subiectul din punct de vedere etnografic (pare chestie veche), ar fi foarte interesant. :)
Vlad

Lillee spunea...

Opa...se vede ca am lipsit ceva timp din blogosfera. Felicitari draga viitoare mamica :) Atat tie cat si taticului, are si el o parte de "vina" acolo, nu? :)) Sa fie bebele sanatos si sa va bucurati de el, sa va aduca numai impliniri. Maaama ce ma bucur pentru tine! Bravo!!! Acum sunteti impliniti.
Apropos de articolul meu cu bebelusul care s-a dovedit a fi bebelusa...astazi a venit pe lume si este tare vioaie si neastamparata. :D

Anonim spunea...

Vladule , ii afecteaza si pe barbati , destul de puternic , numai ca barbatii nu recunosc ca-s deochiati...
Veronicule , baga post amplu...cica :))))
Am o problema maxima :in cat timp se acreste borsul ala? Eu l-am "tunat" vineri si azi dupa amiaza era apa chioara si dulce....recunosc ca nu am tras pe nimeni de urechi si nici nu am cotonogit pe nimeni si ca de fiecare data cand umplu bors , nu se acreste :((((
Te pup , nevricoasa draga! :D