Social Icons

joi, 13 mai 2010

Pasarica muta-ti cuibul

Sau ca tiganul cu cortul. Asa o sa fim noi pret de doua saptamani. Ne mutam. 
Se pare ca acolo sus si insusi Dumnezeu ne tine la sanul Lui si ne iubeste. Am gasit sa ne mutam intr-o alta locatie in niste conditii deosebite: si financiare si locative. Aseara ne-am intalnit cu proprietarul, un domn respectabil, zicem noi, care ne-a explicat ce si cum avem noi de facut in noua locuinta. Cica sa ne simtim ca si proprietari ca pe el nu-l intereseaza. Numai sa nu ii aducem Politia, Jandarmeria si alte organe ale statului pe la usa. Mai bine de atat nu se putea, nu??
Noua locatie e super draguta. Am balcon....WOWOW Ceea ce-mi lipsea mie. Am o bucatarie dubla cat o aveam aici. Si baia e mai mare. Ce mai. Totul e cu mult mai bine.
Mai ramane sa-mi anunt proprietara de aici. Cred ca va face nitel scandal, dar nu am ce sa-i fac. Cu toate regretele si parerile de rau, dar colaborarea noastra se inchie luna asta. 

Hristos s-a-naltat!  

7 comentarii:

Anonim spunea...

Adevarat s-a-naltat!
Io am crezut ca v-ati cumparat apartament...dar si asta e super! Ma bucur pentru realizarea voastra si sa fie cu bine!

PiArte spunea...

Adevarat s-a-naltat!
Sa fiti fericiti in noua casa si sa lasi apatia in casa veche:)

Unknown spunea...

Ana de imi luam casa mea faceam ditamai bairamul. Din pacate nu se poate acum. Dar cand va fi, vreau direct casa pe pamant.
Cristiana multumim. Sa stii ca parca ma simt altfel.

CamiB spunea...

Adevarat s-a inaltat.
Felicitari, Veronica si sa aveti parte numai de bucurii in casuta noua. Inainte de Paste ne-am mutat si noi, dintr-o garsoniera super intunecoasa in 2 camere insorite si luminoase. Eram in al noualea cer.

realbadpisy spunea...

hehehemz..bv bv astept relatari de la noua locuinta.. un big hug de la mine!!

Blindius spunea...

Dacă e mai ieftin,cu atât mai bine !
Şi eu am două balcoane,camere uriaşe,bucătărie mare,ditamai baia.Nu mă încălzesc cu nimic ,că nu-i casa mea,tot cu chirie.Jos cu proprietarii!!

Adevărat s-a-nălţat!

Anonim spunea...

Ma bucur tare mult pentru tine, cu atat mai mult cu cat imi aduc si eu aminte cu emotie mutarea noastra la o a doua gazda, ma rog, locuinta, pentru ca nu stateau proprietarii cu noi. De fapt, unde stam si acum, de vreo 6 ani incoace. Spatiu si ferestre mari, asta mi-am dorint dintotdeauna. Sper sa va simtiti bine in noua casa! Te pup, Vero.