Social Icons

marți, 7 mai 2013

De unde vin copiii?!

Si raspunsul meu este: de la Doamne-Doamne! El ii trimite, atunci cand stie El mai bine. El este singurul care stie cand suntem cu adevarat pregatiti sa devenim parinti. Ii trimite in diverse momente ale vietii noastre: cand ne asteptam mai putin, cand ne pierdem orice speranta ca ni se poate intampla o asa mare bucurie. Cand planifici si se intampla, eu cred ca e noroc. Si ma bucur ca sunt si oameni atat de norocosi, care nu trebuie sa astepte, care nu trebuie sa dispere, sa sufere. Dar si aici, tot mana si vointa Domnului e.
Mariuca a venit cand imi pierdusem orice speranta ca as mai deveni mama. Si El, Dumnezeu, mi-a trimis-o! Ii multumesc zi de zi pentru asta! Ma topesc instant cand imi spune "mamica mia". Si pune ea un accent de ma preling la picioarele ei. 
Si voi fi DOAR mamica ei, pana undeva in decembrie, cand, daca totul va decurge bine si nu vor fi alte probleme, in familia noastra va poposi un nou membru. Un membru mic-mic de tot, care acum are 8 saptamani si si-a facut culcus in burta la mine, fara ca eu sa am habar. Eu eram ferm convinsa ca raul mi se trage de la o dereglare de CM. Eu care eram experta in teste de sarcina, cand am vazut ca se inroseste si linia de control :))), am dat in balbaiala. Eu, cea care stiam tot despre cand vine, am sau nu am simptome, uneori imi fabricam singura cateva, acum am fost prinsa pe picior gresit. Totul era zero in mintea mea.
O veste mai frumoasa nu puteam primi in Joia Mare. Multumesc Doamne ca ne-ai ales sa fim iar parinti!

PS. Filmuletul asta e demential! Sper sa va placa.

2 comentarii:

Monica spunea...

O,ce veste minunata!Veronica, sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos !
Ma bucur din suflet pentru tine,pentru voi!
Te imbratisez,
Monica

Catrinel spunea...

Felicitări! Sarcină uşoară!