Social Icons

sâmbătă, 31 decembrie 2011

Final trist

Azi s-a stins ultimul meu bunic. Am ramas doar cu bunicile .
De fapt el a fost singurul bunic pe care-l stiu foarte bine, cu care am amintiri foarte placute, caci bunicul patern a plecat cand eu eram mult prea mica sa mi-l amintesc.
Ar trebui sa sufar, dar constat ca sunt cam seaca pe dinauntru. Unde-mi sunt sentimentele? Ar fi trebuit sa plang, dar lacrimile mi se opresc undeva in gat. Trebuie sa fiu tare sa nu-i transmit din starea mea Mirunei. 
Nu stiu de ce sunt asa de lipsita de reactie, de sentimente! Poate unde ma si asteptam sa se intample. Dar parca totusi eu sunt prea seaca.
S-a stins in nici mai putin de 3 saptamani. Si, poate pare cinic, dar ma bucur ca nu a suferit crunt, ca nu a chinuit la pat sau altceva. Ma bucur ca a avut o moarte lipsita de suferinta indelungata.
O sa-mi lipseasca mereu.
Sunt ani de cand nu mi-a mai murit cineva atat de apropiat. Ma gandesc ca o sa merg si casa va fi pustie fara el.
Mi se rupe inima pt bunica. oricat de greu au trait si cate boroboate i-a facut, sunt sigura ca ii va lipsi enorm.
Mi se rupe inima pt mama. Era tatal ei. Imi pare rau ca nu am ajusn sa-i dau macar o imbratisare si sa-i dau din pueterea mea, caci stiu ca are nevoie.
Mi-e frica sa merg sa-l vad. Nu stiu de ce, dar mi-e frica.
Am in minte ultima imagine cu el, intins pe pat, dormind. Asa a fost sa fie oare? Sa-l las dormind si sa ma reintorc la el pt o ultima sarutare si sa-l gasesc dormind un alt somn?
RAMAS BUN BUNICULE! Te voi purta vesnic in inima si sufletul meu.

5 comentarii:

Catrinel spunea...

Condoleante! Imi pare tare au! Sa va dea Dumnezeu multa putere! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Daniela Addario spunea...

Sincere condoleante, draga mea !
Stiu ca e greu, foarte greu... dar iti doresc din inima, un inceput de an linistit, plin de sanatate si pace !

adina spunea...

condoleante. Nu stiu ce sa zic mai mult.....

Anonim spunea...

Dumnezeu sa il odihneasca!
Draga mea , nu esti lipsita de sentimente si nu cred ca durerea sta in a te izbi cu capul de podele si a urla smulgandu-ti parul de pe cap.Durerea sta in suflet si lipsa lui o vei simti atunci cand te vei astepta mai putin.Inca nu realizezi ca nu mai este .Il stii acolo , langa bunica ta! Probabil ca vei constientiza ca a plecat dincolo abia atunci cand il vei pomeni si el nu iti va mai raspunde.Deocamdata ,pentru tine , el traieste.

sarah spunea...

imi pare sincer foarte,foarte rau.nu pot concepe ca va veni ziua cand bunicii mei nu vor mai fi pe pamant.foarte tris evenimentul din familia ta.imbratisari multe si sincere condoleante.