Social Icons

miercuri, 15 septembrie 2010

Se futu

Cine? Aparatul foto. Nu stiu cum si din ce cauza, nu se mai deschide, a ramas obiectivul deschis. Pur si simplu a clambit. Am verificat sa fie incarcat acumulatorul, insa se pare ca nu mai e bun nici asta. Ca nu se mai aprinde nu stiu ce bec cand il introduc in aparat. Bunn! De fapt nu-i bun, e super mega naspa. Aveam poze pe el. Si pe card. Acum sa descarc macar cardul....Aham...ti-ai gasit. Cititorul de carduri e in pauza totala si el. E plecat pe luna in cautare de soare. 
E cumva marti 13 azi si nu-mi dau eu seama? 
Si ca peisajul sa fie si mai frumos, vad ca laptopul da si el semne de rebegeala. Stricati-va fratilor toate acum sa stiu una si buna. Daca fac o investietie sa fie una pe masura reducerii mele salariale.
Si aveam niste poze atat de frumoase din ieseala noastra. Aveam si ceva bucate inedite pe acolo. Dar nah. Tre sa ma rog la sfantul Duh sa mi le repare careva. Ca de nu, tre sa iau altele. Cu ce ma mai poznez io acum?:)))

9 comentarii:

Unknown spunea...

Chiar daca e mort definitiv, nu cred ca nu poti recupera pozele din el...Oricum in perspectiva lui bebe zic eu c-ar merita o noua investitie intr-un aparat foto bun, ca sa nu ratezi nici o secunduta neimortalizata din ispravile de soi ale lui praslea ce va sa vina. Acum, e drept, nu stiu nici cata "vechime" are aparatul tau. De obicei dupa trei ani incep sa dea rateuri.

Fetita Junglei13 spunea...

al meu se futu Duminica :)) se umplu de spuma de par,intr-o geanta si se duse,ramase apretat,face poze,filmeaza,dar eu nu vad ce:))
Noroc cu cel vechi si asta e semnul ca trebuie sa apara smecherul.
P.S- sunt nascuta Marti 13 :)

Unknown spunea...

cu ceva nou trebuie intampinat si bebe. curatenie am facut la sfarsitul lui mai, deci nu mai fac. patut avem, carut ne cumpara cumnata mea, asa ca pentru bebe o sa fie aparat foto si laptop nou:))))

Anonim spunea...

Mai, da' priza merge? Ca asta ar putea explica toate fenomenele, mai putin problema de transfer. Si e mai ieftin :D.
Vladen

Anonim spunea...

Vero , si eu cred ca poti recupera fotografiile din aparat , cat despre faptul ca se cere o investitie in tehnica...poate ar fi cazul , nu? :) , mai ales ca vine beblica si trebuie sa imortalizezi o groaza de momente fantastice din viata voastra in 3... :D
Pupici!

Unknown spunea...

Vlad priza merge. Merge si acumulatorul. L-am probat la alt aparat. Deci aparatul e de vina
Ana sigur ma bag la o investeala pentru bebe ca merita flacaul mamii

Anonim spunea...

E flacau? :D

Unknown spunea...

Anuta asa a zis tanti doftoreasa ca ar fi flacau :)))

Unknown spunea...

La mine, asta a fost cea mai importanta investitie inainte de a se baste bebe. Vroiam neaparat sa-l pozez din prima zi.