Social Icons

vineri, 17 septembrie 2010

Cica, se pare ca....

nea` omu din burta, zbengaiala cel mic, va fi flacau. Zic eu ca e cam devreme sa se stie chiat exact, dar la eco de miercuri ne-a intampinat cu cracii despuiati ca la plaja si s-a vazut o umflatura acolo ce dna. dr. a zis ca e cuc. Cuc sau puta nu conteaza, sanatos sa fie. Da inima me` imi zice ca acolo va creste un magnific cucusor :))))
O sa pun si poza cu pricina, dar nu am instalat programul de scanare inca. Dar o sa pun alte poze
Cu cracii in sus. Ma dau tumba
Aici nu fac absolut nimic altceva decat ma strambam la dna. dr. si nu voiam sa ma las masurat. Ca cine stie cand ma mai vad cu mami si cu un tati ud tot in chiloti de bucurie.
Pe cat sunt eu de somnoroasa si adormita pe atat e el de zvapaiat in burta. Nu ar sta o secunda locului. E tot o joaca.
Miercuri statea exact in aceeasi pozitie cum stateam eu la eco. Picioarele pe sus si cu o mana sub cap. Deci are ceva si de la mine, nu?:))
Hai va pup. Merg sa dorm ca deja ma ciufuleste

10 comentarii:

Anonim spunea...

Hehe, numai de flacai aud in ultima perioada. Probabil ca sa se mai egalizeze raportul, ca prea ne era defavorabil :D. Te-ai hotarat la un nume? Sau e ca la noi si la feciori hotareste tatal numele?
Sa creasca mare si puternic,
Vlad

Sarea in bucate spunea...

felicitari ! cred ca si eu tot baiat am...pe 21 ma duc la eco...o sa vedem ce zice doamna:)multa sanatate si sarcina usoara:)

Unknown spunea...

Vlad sigur ca m-am gandit la nume. Se va numi "Darul lui Dumnezeu" adica Teodor pentru ca asta este el pentru noi, un dar divin.
Just me sa va fie si voua de bine. Iti tin pumnii pentru marti. Sa vii cu o veste minunata

Anonim spunea...

Aaaaa frumos nume! Mai cu seama ca il pot si eu pronunta corect...! :D
Dar mai ales, interesanta abordare! Daca pornesti de la rationamentul asta poti sa-i zici si Bogdan :D. Ca tot aia inseamna, doar ca e slav, nu grec :). Sunt curios care-i echivalentul ebraic... Oricum e prima data cand aflu de cineva care gandeste in sensul asta, adica sa stii ce vrei sa insemne si apoi sa alegi numele. Foarte interesanta abordare.
Vlad

Loredana spunea...

felicitari! sarcina usoara iti doresc in continuare!

CORA spunea...

Pup o mamica fericita si un pui Teodor jucaus!

Unknown spunea...

Hehe, plin de flacai pe aici, si al meu si-a confirmat a doua oara coitele. Inca nu i-au cazut, vasazica:))))))))))). Sanatate si voie buna in continuare!

Anonim spunea...

Ioiiiii.....cat ma bucur pentru tine , Veronicule! Ptiui , tzuca-l mama de flacaias...voios si cosmonaut....sa fie sanatos si tu asemeni si sarcina usoara in continuare!
Minunat nume ati ales!

Monica spunea...

vaiiiii vei fi mamaic

sa fii sanatoasa:)
ma bucur pt tine:)

Alma Gi spunea...

aaaaaaaaaaa............ saru'mana de pozici... ma induiosez toata cand vad pozici cu bebei in burtica.... sarcina usoara in continurae si sa va creasca cucu mare :)
pupici multi multi...