Social Icons

luni, 16 mai 2011

Grasana si lungana

Azi o saptamana in urma am mers la domnu doftor de cupii ca mi se parea mie, mama nebuna si nauca, ca, copila mea are ceva. Ceva am eu mereu in cap si anume gargauni. Mariuca avea ea o harcaiala in nasuc, dar nimic grav ca sa ma sperii.
S-a bucurat nespus nenea doftorelul ca Mariuca s-a agatat de san si papa cand vrea si cat vrea. M-a felicitat ca nu am renuntat la alaptat si ca am reusit sa o intorc de la bibe la san, iar asta nu a facut decat sa crape inima in mine de bucurie. Pana si al meu sot a remarcat cat de bine m-am simtit la auzul remarcilor. Ochiometric mi-a zis ca a luat foarte bine in greutate si a cantarit-o. Si ce sa vezi: la o luna si 2 saptamani Mariuca cantarea 4800 gr cu un simplu body pe ea, deci fara el cam 4700 gr. WHAT??? Sigur a cantarit copilul meu??? 
Nu se poate, zic eu!!! 
Ba se poate, replica doftoru!! Aveti piept bun si copilul ia in greutate bine. 
Ajunsi acasa nu am mai contenit sa-mi laud odorul si ea parca stia ca despre ea vorbesc si pe ea si numai pe ea eu o ador, iar ea imi replica zambete peste zambete. Si pentru ca nenea doftoru a omis sa o masoare, am scos centimetru, bine ca nu sublerul sau metrul de tamplarie :))) si am purces la masurat una bucata cupil zvapaiat. 53-54 cm ne-au iesit, nu stim exact ca nici ea nu a stat exact intinsa :)))). Deci coana Mariuca e o grasana si o lungauca :))))
La nici 2 luni implinite e vanjoasa si vrea ea sa-si tina capul singura daca s-ar putea. Cand o tin ridicata sa eructeze trebuie sa am mare grija si sa o tin cu simt de raspundere, ca de nu o scap. 
O sa ma mai repet si o sa va zic ca tasu e turbat de indragostit de ea. Si e atat de egoist, numai el sa se joace cu ea, sa o tina in brate, eu cica numai de papa si de schimbat sunt buna. Duminica trecuta insa i-am copt-o domnului meu si chiar ca numai pentru papa si schimbat m-am atins de Mariuca. Seara pe la 21 el a cazut mort. Cica l-o vlaguit de puteri. Ei nu serios, dar eu ca stau zi lumina cu ea, eu nu mai sunt vlaguita de nici o putere, mereu trebuie sa fiu fresh pentru ea. Dar nah, asa e barbatii, mai putirosi uneori :))))
Comorile mele

Fetele lu tata
Un pui de om obosit dupa 3 ore de plimbat 
Cred ca am cazut din avion
Daca iti dau un pumn cazi jos
Ti dai la mine?? Iti arat eu tie
Hai pa ca eu ma cuc:))

8 comentarii:

Anonim spunea...

Bravo , bravo , bravo! Uite ca pana la urma perseverenta a dat roade si acum te mandresti cu o grasuna lunganca ...hehehehehe...o frumoasa si o dulce de printesa!
Ma bucur de vestile nemaipomenit de bune si tineti-o tot asa!Minunat!
Cat despre tati cel inamorat si topit...profita , mamica draga...e buna metoda aplicata in week end! ;-)
Va imbratisez cu drag,frumoaselor!

maria mihalache spunea...

wow................ce mogaldeata frumoasa.Sa va traiasca, sa fie sanatoasa , sa va bucurati de ea.!

Lillee spunea...

Fotomodel o faci, Vero. :)
Uaaai cat e de frumoasa si grasuna. Ce falcute are.
Sincer eu nu vreau s-o supar. Isi arata pumnii in vreo doua fotografii... si m-a luat tremuratul :)) Este expresiva. Va pup.

Catrinel spunea...

Creste asa de frumos! Ma bucur ca sunteti bine si fericiti!Ce norocoasa esti!
Va pupam!

mia elekes spunea...

un bebelus superb. sa fie sanatoasa

mia elekes spunea...

superb bebelus sa fie sanatoasa

Unknown spunea...

no coment!va pupam!

Loredana spunea...

e grasa si frumoasa. sa va traiasca! e o dulceata de copil!