Social Icons

duminică, 29 mai 2011

Verdict...

...Mariuca nu seamana cu tine, ci cu Mihai. Ei nah!
Ieri dupa terminarea treburilor casnice m-am indusat, am imbracat copilul in tol festiv si am plecat la tara. Bunica din partea mamei a facut praznic si am considerat ca e un moment bun ca Mariuca sa-i cunoasca pe strabuneii ei.
Am luat ajutor de nadejte care sa stea cu Mariuca cat conduc eu, ca domnu nea` soferu, aka sotu meu, era de serviciu de noapte si l-am lasat acasa sa se hodine :)). Inca nu am scaun auto, urmeaza sa cumparam.
Si cum am ajuns la tara toate rubedeniile au sarit pe noi. La un moment dat nu mai stiam pe unde e copilul meu, noroc de mama ca o supraveghea.
Au studiat-o, au analizat-o, de pupici nu are rost sa mai vorbesc, era roza in obraz de atatia pupi si au spus ei, ca fata seamana foarte mult cu sotul meu si mai deloc cu mine. Serios? Ia uitati-va mai jos putin si un pic mai sus si o sa vedeti ca are si de la mine ceva. 
Insa eu cred altceva: eu zic ca Mariuca are cate putin de la fiecare: de la mine, de la taica`su, de la bunici, de la strabunici, caci prea a fost un copil dorit si indelung asteptat sa vina.

4 comentarii:

Catrinel spunea...

Eu cand mi se spune acest lucru spun tuturor ca sunt mandra ca seamana cu ta-su ca e frumos ca de aia l-am luat!:)))
Important este ca este sanatoasa si va bucura!
Va pupam frumuselelor!

Anonim spunea...

Eeeehhhh , gura lumii sloboda! :D Normal ca seamana cu amandoi , ca doar ta-su n-a facut-o de unul singur...hehehehehe...Nu te necaji tu de asta , Veronicule! Fizionomia se schimba! Ai sa vezi tu ce frumusete de floricica creste in gradinta ta.
Ca o chestie haioasa : eu seman putin cu tata , putin cu mama....dar per total cu bunica din partea tatalui meu...Am vazut un tablou cu ea , cand eram domnisoara si am ramas blocata :eram eu in tablou!
Sa creasca mare si sanatoasa printesa! Restul...vin ele cu timpul! Sa va fie de bine cu plimbareala! :))

Unknown spunea...

Ana nici pe departe sa ma necajeasca remarcile lor. chiar ma amuz. nu conteaza cuc ien seamana, conteaza sa fie sanatoasa si sa creasca frumos.

Tasha spunea...

Minunat!!!seamana cu amandoi!sanatoasa sa fie si sa va bucurati de ea !sa ne pui poze cu ea ,sa-ti spune in timp cu cine seamana!