Social Icons

duminică, 2 martie 2014

Metoda "ACCIDENTUL"

Am vazut la stiri, am auzit la radio si sincera sa fiu, caci trebuie sa mai fie si cate un Toma necredinciosul, credeam ca e o umflatura a mass-mediei. Am citit si in ziar despre asta. Si tot nu credeam. Dar tot romanu-i patit.
Dimineata, pregateam gasca de o noua zi: toaleta, schimbat de pijamale si restu. Suna fixul. Pentru o secunda ma gandesc ca-i maica`mea, caci ea ma mai suna pe fix, cand mobilul e mort. Sau rubedeniile din strainatate, dar e prea dimineata pentru discutii. Nu apuc sa vad numarul pe afisajul telefonului, caci dintr-o incalceala de degete, am ridicat receptorul si ca sa mai vad si afisajul, sa mai prind si receptorul bine, riscam sa inchid si nu mai aflam marea minciuna.
Spun de doua ori "Alo" si nu auzeam decat o respiratie grea la celalalt capat al receptoului. Initial am intrat in panica. Ma gandeam ca s-a intamplat ceva cu mama si nu poate sa vorbeasca. Intr-un final se aude un "Alo" disperat. Cu tonul vocii lui, m-a adus exact in starea dorita de el. Mi-a zis mama. Pfiu! Mai am mult pana sa aud de la Mihnea cuvantul magic. Si ma anunta ca a facut accident.
Imediat in capul meu s-a aprins un bec mare. Uite cum nu credeam ca exista aceasta metoda. L-am intrebat unde a facut accident. Voiam cat mai multe detalii de la el, insa omu a realizat ca e ceva in neregula cu mine. Si-a dat seama ca nu prind la vrajeala lui. I-am zis ca vreau sa vin sa-l vad si atunci mi-a zis: "Hai lasa!" si a inchis.
Si eu tremuram. Mi s-a intamplat! Mie. 
Asa ca, puneti si credeti ce ne informeaza astia pe la stiri, caci e pe bune. Insiintati-va rudele in varsta, sa nu cada in plasa lor. Cereti-le sa ia legatura cu voi inainte de a face ce li se cere. Rugati-ii sa nu se piarda cu firea, sa fie tari si sa-i ameninte cu politia, desi de politie nu le e lor frica. 
Fiti cu bagare de seama! "Aciidentul " exista!

0 comentarii: