Social Icons

marți, 27 aprilie 2010

Scrisoare catre acasa a unui terorist arab

Zalutam cu rezbekt, Jefu.
Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort. Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba, dat jumadate la taxi, jumate furat tigan din buzunar.
Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine.
 Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel, noi ajuns la sbital, doctor roman durut la cur, noi luat cur fok.
Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania , cineva furat antrax, deci ingercat plan bomba cu bum-bum...!
Mutat apartament frate Ahmed, adus  mult frumos aminde de tara mia, fara apa la  robinet, geamm sparte ca la Beirut , tigle kazut cap cind vind bate.
Urmarit PROTV emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine.
Astia romani are tupeu nu gluma !
Urgent trebuie recrutat, jefu !
Bomba cu azotat mare efect aveam...
Inderesat pilotat avion bentru lovit gladire la  roman.
Vazut delevizor, aparat zbor MIG brabusit singur in ogor la taran, plus taran roman stricat singur gladire, adormit beat, tigara abrinsa,murit soacra, facut chef mare la ei...
Draga Jefu, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumbarat baclava, exblodat budelie la barter.
Aicia la Romania , mult  cretin!
Zbierat, zguibat la sin, cacat be mine de frica.
 Jefu, ma indorg acasa!
 Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba.
 Ahmed

sursa:mail

8 comentarii:

sarah spunea...

hahahahahahahahhahahaaaaaa
vai mie cat am putut sa radem,atat eu cat si sotul meu (care este arab :D).foarte ,foarte tare,desi analizand la rece textul realizez ca este de fapt o parodie despre tara minunata pe care o avem si pe care incet dar sigur o facem BUM!!!
in alta ordine de idei ,n-as vrea sa iu subiectiva dar tarile arabe sunt mult superioare romaniei ca si dotari si arabii nu prea se ocupa de terorism.au grija de asta americanii care au un tap ispasitor.ce minunat ar fi sa isi aduca aminte lumea de persecutiile lui Stalin,Lenin,Hitler sau Antonescu....cate victime inca se numara in urma acestor conducatori "ne-arabi"?
te-am pupat vero,tare articolul!

realbadpisy spunea...

=))==)) fain postul
Si imi place maxim noul templates.

Unknown spunea...

STiu ca sunt cu mult superiosi romaniei. am ramas vai de coco-steaua noastra. mai bine ma abtin decat sa-mi fac rau singura.
asta am primit-o pe mail si m-a amuzat teribil cum a fost scris.
pisi da ieri care template ti-a placut mai mult? ca le-am zapacit de le-o gaia.

denisia spunea...

Amuzant, dar si cu un gust amar.

Ninulescu spunea...

vowww ce template cool.. ieri am vazut unul care avea ceva fum in header si ala era cool :) felicitari e tare fain.. Fetita de pe gard ce face ?..e bine ?

Blindius spunea...

S-a căcat arabul pe el de frică :))).Mi se pare şi normal,e greu în România.Azi,am văzut o ''musulmancă'' foarte neobişnuită.Avea celebrul voal pe cap,dar în rest eram îmbrăcată cu pantaloni mulaţi,tocuri cui şi avea decolteu.Am rămas surprins şi nedumerit.

Felicitări pentru noul format,se încarcă normal blogul,arată mult mai elegant,e o plăcere de vizitat acum.

Cred că m-ai înţeles greşit în ceea priveşte postarea cu Teo,dar o să păstrez bila neagră pentru a trişa la biliard.

pansy spunea...

asta cu talcuirile e tare.poate totusi ar trebui sa lasi comentarii,plus ca nu se vad bine din cauza culorii.
m-am distrat la snoava ta.tipica !fin observator autorul.da'si chiflele sunt bune !dezactiveaza cuvintele de verificare,ca tot n-au nici un rost.in afara de enervare nu fac nici o protectie.

Unknown spunea...

Denisia....asta e
Ninule fetita e la ora de gimnastica acum :)))) si dupa cred ca o scap in balarii
Blindus inca din facultate, deci in urma cu vreo 4 ani, am vazut "musulmance" cum ai descris tu. Sigur a luat o gena gresita de la muma`sa. Multumesc de apreciere. Cat despre postarea cu Teo, te fac o bila?:))))
dna pansy din pacate nu ma lasa template asta sa fac modificari la culori. efectiv nu imi apare nimic cand accesez butonul cu pricina. dar mai incerc