Social Icons

sâmbătă, 9 februarie 2013

Impresii si pareri...pur personale

Primele impresii au fost bune, insa doar de aparenta. Odata mutati, vezi ca lucrurile stau putin invers. 
Si pornim de jos, din parcare. Asa ne-au ajuns timpurile si ne-am mutat iarna, pe o zapadalauca de mai aveam putin si sunam la comandamentul de iarna sa vina sa fac partie, sa poata intra masina cu calabalacuri. Dar au scapat de mine, caci primul bloc ANL este populat de diverse persoane care doar si-au sunat colegii sa vina sa ii dezapezeasca. Deci si pilele pupincuriste au rolul lor benefic, UNEORI. Si cum zapadalauca i-au prins pe diversi cu masinile deja parcate, chiar si in zona de acces in casa scarii, hai sa ne facem loc de parcare. Si apuca-te domnule Maxim si da zapada de-un loc de parcare. Numai ce sa vezi, cum pleci, hop apare un vecin tarsor si iti ocupa locul, ca daca e deja dezapezit, el de ce sa se osteneasca sa isi faca unul. Si cum sa nu te ia toti dracusorii??? Dragi vecini, va anunt ca am inceput demersurile sa imi inscriptionez loc de parcare pt care sa platesc impozit si sa va fereasca Sfantu Sfant sa parcati pe locul meu, jar mancati si fum va cacati. 
In mare s-a cam mutat lumea. Si cum minunatele blocuri s-au dat in folosinta fara utilitati, nu avem lumina pe casa scarii. Cam de o luna de zile avem fiecare curent in apartamente, pe casa scarii ba. TOTI avem nevoie de acest bun comun, insa NIMENI nu face nimic in acest sens. Doar nu sunt prosti.
Si ma mananca in dos sa ma interesez de ce e nevoie ca sa iluminam si minunata casa scarii. Fac un anunt si il postez pe usa de la intrare. Se face o sedinta, se dezbat diverse probleme si se trag concluziile: 
- sa se respecte in limita bunului simt locurile de parcare, asa cum si le-au dezapezit fiecare si sa nu vanam locuri goale;
- sa se adune o suma de bani si datele necesare pt a incheia contractul pt lumina, ulterior sa punem si interfon. Si cum TOTI au nevoie, NICIUNUL nu are timp sa se ocupe. Sa fiu a naibii, da` pt voi cum de ati avut timp? Dap, sa ne dam la fund, ca doar asa e romanul, fundist. Si daca tot eu am pus afis, in lipsa ma mandateaza sa ma ocup. Ma ocup, vad eu cum, ca VREAU lumina pe casa scarii, ca m-am saturat sa merg orbecaind. Se stabileste si o data limita pana la care sa se aduna banii si datele. Din 16 apartamente cate sunt, doar 6 au dat bani si de la inca 3 am cules doar datele, urmand sa primesc banii. Iar data limita e maine, deci mai e timp de o minune. Sa mai spun ca in ziua primirii cheilor toti erau plin de verva si de elan, ca fac, ca dreg, aduceau si femeie de serviciu pe scara, puneau si lumina, puneau si interfon, schimbau muntii din loc. Si uite cat de bineintentionati sunt acum. Pai unde va elanul dragi vecini? S-a pierdut pe drum? Stiu, stam cam departe de oras, dar doar nu v-ati lasat spiritul civic acolo, iar in zona ati venit fara. Nu mai doriti iluminat pe casa scarii? Aaaaa, va puneti bec cu senzor din casa, ca nu aveti nevoie lumina la comun? Dar nici de ala nu va puneti ca va e tarsa, ca eu care stau la 3, ma folosesc de lumina voastra sa ajung in casa. 
Oricum vine primavara de acum, ziua de mareste, luna viitoare trecem la ora de vara, asa ca pana la iarna nu o sa avem nevoie de lumina, stam la lumanare!
Si inca ceva, postul de sef de scara e vacant, va rog, concurati. Eu doar ma ocup de iluminat, restu e CANCAN!!!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Bine ai ajuns in comunitatea unde fiecare e cu treaba lui! :))) iti doresc nervi de otel , Veronicule!

Anonim spunea...

First off I would like to say great blog! I had a quick question
that I'd like to ask if you do not mind. I was interested to know how you center yourself and clear your head prior to writing. I have had trouble clearing my thoughts in getting my ideas out. I do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are usually wasted simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations or hints? Appreciate it!
My page :: low fee payday loans