Social Icons

marți, 11 mai 2010

Din week-end UPDATE

Sfarsitul de saptamana a fost asa si asa. Nici prea-prea, nici foarte-foarte.
Nu stiu de ce, dar sunt fara de vlaga rau de tot. O stare de letargie totala. Sunt clinic sanatoasa, barbatu ma iubeste, nu stiu ce pupaza am. Nu stiu ce vreau. Parca nu-mi mai convine nimic. Astenica nu cred ca sunt. Sau cat dureaza astenia asta? Sincer m-am saturat de starea asta astenica.
Si parca nu as fi fost eu suficient de molesita, m-a mai molesit si previziunile guvernului basel. Ca in fond guvernu e condus de basel. Dar nu fac eu politica la mine acasa.
Lucruri deosebite nu s-au intamplat in viata mea. 
Duminica am incropit o ieseala in natura
Departare
Copacul cu flori
Picatele bleu
Amestecate
Papadia
Sfantul Ilie
Aici probabil ploua deja
Si ceva dulce, yamii




PS: Pentru ca am fost rugata sa pun reteta de la "cozonac" uite ca revin. 
Dragelor nu e cozonac. Asa va pare voua?? E un banal pandispan cu nuca. Primisem niste oua de rata. Stiu ca e grele pentru ficat si stomac, dar in pandispan zic eu ca nu sunt chiar asa de grele. Dupa ce am maglavatit toate cele necesare: 8 oua, 2 cani cu faina, 2 cani cu zahar, 1 praf de copt, 1 zahar vanilat, 4 linguri de miez de nuca, am impartit compozitia in aproximativ doua parti egale. In una din ele am adaugat cacao, la ochi, cam juma` de punga :))) 
Cum de a iesit asa? Nu trebe facultati inalte pentru asta. Am pus in tava tapetata cu unt si faina vreo 3-4 linguri de compozitie alba, apoi peste 3-4 linguri de compozitie cacaoata :))) apoi iar 3-4 linguri de compozitie alba. Numai ca eu la capitolul rabdare stau cam naspa, asa ca dupa al doilea strat de compozitie alba am rasturnat toata compozitia cu cacao. De asta are mijlocul asa. Si deasupra ce a mai ramas din compozitia alba. A iesti asa o mozaiceala foarte ala`n`dala. Dar extrem de buna la gust.
Asa a fost comanda de la nasu mare, domnu M adica :))) Ca ce e sambata azi, nu imi faci nimic bun?

7 comentarii:

Virtualkid spunea...

astenia se poate trata si cu cozonacul in final, dar cu masura, ca sa nu ingrase!

foarte frumoase imagini ale "iesirii"...

Fetita Junglei13 spunea...

Sfantul Ilie imi place mult.
Revino-ti din moleseala,trebuie sa fim pregatiti pentru ce va urma.

pansy spunea...

frumoase poze ai facut,veronica.!

Unknown spunea...

Iti inteleg pe deplin starea de melancolie :) Mai ales cand, aici, la mine, ploua cu galeata. Ai cumva si reteta cozonacului? Arata superb, si poate trece starea de tristete :)

Unknown spunea...

Virtualkid totul e cu moderatie de acum. Nu ne mai permitem nici un abuz. Nici macar la ras
FJ13 stii ceva mai mult?:))) Vine 2012?:)))
Dna. pansy multumesc.
Kadia sa nu vad ploaie. Ma deprima cumplit.

Anonim spunea...

Si dupa bunaciunea ai de cozonaco-pandispan nu ti-ai revenit di amorteala?! Ioiiii...eu as fi sarit de pe dulap , impreuna cu Luana :)))))...hahahahaha... Frumoase privelistile tale...tare linistitoare!

Unknown spunea...

Ana am mancat 3 felii din tot. Si asta timp de vreo 3 zile...Si am mancat asa ca sa nu manance domnu M simgur. Am dus si mamei. Nu ma atrage absolut nimic. Nici nu stiu ce vreau uneori.
Ma urasc in starea asta.